Desert prajitura cu foi, miere si crema de lamaie

de Patricia Iordache in Prajituri, 27 Feb 2013 | 108232 vizualizari

COMENTARII (46)

Patricia Iordache 1

17.04.2013, 08:02

danakarin 1

17.04.2013, 08:26

Patricia esti o bucatareasa grozava! imi plac toate retetele tale ! asta o trec la favorite !

Patricia Iordache 1

17.04.2013, 08:42

Multumesc!

Bucataras Monica 1

17.04.2013, 08:52

cred ca sunt foarte bune foile tale , dar nu cumva este prea mult zahar , as vrea sa le incerc

Patricia Iordache 1

17.04.2013, 09:04

Sunt perfecte! Le-am facut de 6-7 ori asa ca e ok cantitatea de zahar

Tuxedo 1

17.04.2013, 18:17

arata supe prajiturica ta! cred ca este delicioasa! poate ma incumet sa fac si eu!

Patricia Iordache 1

17.04.2013, 22:05

e ff buna! Merita sa o incerci!

Angelina_Elena 1

21.04.2013, 22:02

La favorite! Trebuie incercata neaparat!

Patricia Iordache 1

22.04.2013, 07:15

DulciuriSiNuNumai 1

26.04.2013, 02:46

mmm...tre sa fie tare bune!

Patricia Iordache 1

26.04.2013, 08:04

Da, sa o incerci cand ai timp! E super, vei vedea!

babi5 1

20.06.2013, 12:34

Patricia Iordache 1

20.06.2013, 14:34

Mirela Suba 1

20.06.2013, 14:45

iry-gabriela 1

20.06.2013, 14:53

ioni 1

30.09.2013, 11:31

Pai sunt 4 foi nu 3

Patricia Iordache 1

30.09.2013, 13:35

Da Ioni, sunt 4 foi, nu 3.

LUK 1

19.12.2013, 17:43

e bicarbonat de sodiu sau de amoniu?multumesc

Tuxedo 1

05.01.2014, 01:24

mama ce pofta mi s-a facut instantaeu! nu am mai facut-o de juma de an! e cea mai frageda si cea mai buna!

sdany 1

02.12.2015, 15:14

ce dimensiune are tava pe care ati folosit-o la foi? ce greutati intampina un incepator la aceasta prajitura?

delia64 1

17.12.2015, 11:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu crema de vanilie