Desert prajitura Noaptea venetiana

de nadina73 in Prajituri, 31 Mar 2010 | 54118 vizualizari

COMENTARII (33)

Lau 1

19.04.2012, 13:49

Micutza Luana 1

29.03.2013, 20:45

nadina73 1

30.03.2013, 01:29

mihasara 1

03.04.2013, 16:51

Alina26 1

24.04.2013, 21:35

ce bine arata..!!!!super frumos!!!!

adry88 1

25.04.2013, 09:53

excelenta

Bia2004 1

29.03.2015, 19:03

Am incercat-o,dar nu stiu din ce motiv crema mi-a iesit foarte subtire

nadina73 1

30.03.2015, 19:08

Buna Bia da acuma vad nu e trecut faina care se pune in pep.Deci in crema trebuie amestecat galbenusurile cu linguri de faina si apoi cu laptele,,,,,,,se pun pe foc amestecand continu pana se ingroasa.se lasa la racit.Se mixeaza untu si se amesteca cu pepu racit.Da e vina mea acuma vad nu e trecut faina.imi cer scuze

COMENTEAZA

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura "Noapte venetiana"