Desert prajitura Snickers

de Merisor in Prajituri, 15 Mar 2014 | 55577 vizualizari

COMENTARII (74)

LidiaChivu 1

15.03.2014, 20:08

demna de toata admiratia!

T I M E A 1

15.03.2014, 20:09

eu iubesc prajitura aceasta iar a ta arata perfect asa cum e , cum am mai zis

Merisor 1

15.03.2014, 20:12

Merci, Timea! De azi o iubesc si eu ))

Merisor 1

15.03.2014, 20:13

Multumesc, Lidia!

delia64 1

15.03.2014, 20:14

GeorgiaA 1

15.03.2014, 20:16

AndreaE 1

15.03.2014, 20:17

E foarte buna

Merisor 1

15.03.2014, 20:20

Va multumesc!

simona72 1

15.03.2014, 20:22

o nuuuu , ce bine arata!!

Merisor 1

15.03.2014, 20:23

Simo, esti la cura? )) Ce e aia?

Constelatialeu 1

15.03.2014, 20:24

Deci sa carcotesc,e prea lunga,lata,prea buna,prea ca la Pitesti..

Merisor 1

15.03.2014, 20:24

Cleme dar totusi nu e inalta )

Steffy 1

15.03.2014, 20:25

Am si eu salvata aceasta reteta. Trebuie sa o fac, arata demential.

Constelatialeu 1

15.03.2014, 20:27

Da ce ,ai facut Turnul Eiffel ca sa fie inalta,ai facut snickeroase....alea`s mai mult lungi decat inalte..

Bunica 1

15.03.2014, 20:28

Merisor parca ziceai ca ai plecat spre Bucuresti

MotanLaOale 1

15.03.2014, 20:28

buna buna

Constelatialeu 1

15.03.2014, 20:29

Cu tava goala Buni,bate drumul degeaba...

Rocsi 1

15.03.2014, 20:29

Cred ca este grozava la gust

Merisor 1

15.03.2014, 20:32

Buni, m-am razgandit

Merisor 1

15.03.2014, 20:35

Rocsi, e tare buna!
Motanel

Merisor 1

15.03.2014, 20:35

Steffy si eu o aveam la favorite si uite ca i-a venit randul

Merisor 1

15.03.2014, 20:36

Cleme, la turnul Eiffel inca nu m-am gandit ))

Constelatialeu 1

15.03.2014, 20:38

M-am gandit eu,de ceva timp imi umbla prin cap o chestie...

Geanina87 1

15.03.2014, 20:39

e super delicioasa

Merisor 1

15.03.2014, 20:43

Multumesc, Geanina!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu jeleu de visine si crema de ciocolata