Desert prajitura tavalita cu nuca de cocos

de Bucataras Monica in Prajituri, 30 Iun 2013 | 72553 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 200 g zahar
  • 200 g faina
  • 4 linguri ulei
  • 4 oua
  • 1 plic praf de copt
  • Glazura:
  • 200 g margarina sau unt
  • 200 g zahar
  • 100 ml lapte
  • 1 esenta rom
  • 200 g nuca de cocos
  • 2 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura tavalita cu nuca de cocos:

Blat: Se bat albusurile cu zaharul pana se intaresc, se adauga apoi treptat galbenusurile, iar la final uleiul, putin cate putin. Se amesteca faina cu praful de copt si se pune cate putin in compozitie. Se toarna aluatul intr-o tava de 20x30 cm, tapetata cu hartie de copt. Se lasa la cuptor 20 minute, la 180 de grade, apoi se scoate prajitura si se lasa la racit. Cand este racita complet se taie cubulete.


Glazura: Se amesteca laptele cu zaharul, cacao si margarina la foc mic. Dupa ce se topesc margarina si zaharul se ia de pe foc si se amesteca cu esenta de rom. Se lasa sa se raceasca.


Se ia apoi fiecare cubulet de blat si se trece prin glazura, apoi se tavaleste prin nuca de cocos. Procedam la fel pana la ultimul cubulet!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura tavalita cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 29 %
239.99 lei
169.99 lei

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

30.06.2013, 12:35

danakarin 1

01.07.2013, 07:26

Ce de mult n-am mai facut....buna de tot!

Rahela Velicu 1

22.01.2020, 15:29

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gogosi de post
  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de conopida cu porumb, ton si masline

de katty 6

la 15:56

Rulada de cartofi, cu sunca si cascaval

de RODIMUR 7

ieri la 19:01

Placinta cu foi de cartofi, sunca si branza

de Rocsi 9

ieri la 18:34

RETETA RECOMANDATA
Bounty bars