Desert Tiramisu

de DIANA B in Prajituri, 6 Ian 2011 | 28887 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 4 linguri fructoza
  • 64 buc piscoturi savoiardi
  • 500 ml frisca Hulala
  • 250 g mascarpone
  • 10 "batoane" ness
  • 200 ml rom brown
  • cacao neagra pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Tiramisu:

Se pregateste nessul in care se adauga romul si se da la racit.


Intr-un vas se bat albusurile spuma cu cele 4 linguri de fructoza (CLIO) pana se obtine o bezea, in alt vas se face o crema din cele 6 galbenusuri cu branza Mascarpone, dupa care se amesteca usor cu bezeaua. Frisca se mixeaza bine, fara adaosuri de intaritor de frisca si se incorporeaza in crema de mascarpone.


Se insiropeaza piscoturile cu ness pentru o fractiune de secunda pe ambele parti si se asaza intr-un vas yena (eu am montat totul in tava de la cuptor, deoarece am avut o cantitate generoasa de crema), se toarna jumatate din crema, se pudreaza din abundenta cu cacao, se asaza al doilea strat de piscoturi insiropate si se termina cu cealalta jumatate de crema, de asemenea pudrandu-se cu cacao.


Se da la frigider pentru cel putin 5 ore (eu l-am lasat pana a doua zi si a iesit excelent), dupa care se poate consuma.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 30 %
299.99 lei
209.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

DIANA B 1

06.01.2012, 15:21

Marieta draga mea , piscoturi fara zahar nu sunt , dar o data la un secol , n-om muri noi , daca incalcam regula ; eu sunt insulino dependenta , asa ca pot jongla mai usor cu zaharicalele ... il mai pacalesc si eu pe amaratul asta de diabet . De blat , ce sa zic , nu cred ca-i la fel , ele sunt sarea si piperul prajiturii . Este o idee sa le faci tu , daca te simti in stare

Angelina_Elena 1

21.01.2012, 11:44

imi place mult tiramisu,o bunatate de desert

DIANA B 1

21.01.2012, 12:03

Elena_Daria , asa este si noua ne place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Islere