Desert tort de ciocolata

de Ancutsa in Torturi, 27 Mai 2018 | 3093 vizualizari

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

27.05.2018, 19:39

Bucataras Diana 1

27.05.2018, 19:46

Andra_Constantinescu 1

27.05.2018, 19:47

Ce frumos e!

RODIMUR 1

27.05.2018, 20:00

Delicios tort! La mulți ani, tatălui tău!

Rocsi 1

27.05.2018, 20:13

Ce frumos ti-a iesit! La multi ani pentru tatal tau!

Adi 1

27.05.2018, 20:44

Foarte frumos!

Bya Ralu 1

27.05.2018, 20:48

Merisor 1

27.05.2018, 21:32

Ce tort bun pentru asa aniversare! La multi ani tatalui tau!

Ancutsa 1

27.05.2018, 22:42

Va multumesc foarte mult!

kytz 1

28.05.2018, 09:46

La mulți ani, sărbătoritului! Și încă o dată, bravo Ancuța!

mirela0911 1

28.05.2018, 09:49

Frumos tort! La multi ani, tatalui tau!

Ancutsa 1

28.05.2018, 15:10

Multumesc mult, Kytz!

Ancutsa 1

28.05.2018, 15:10

Multumesc mult, Mirela!

Constelatialeu 1

28.05.2018, 15:42

La multi ani, tatei ! Frumos tortulet.

Ancutsa 1

28.05.2018, 18:08

Iti multumesc frumos, Cleme!

xana 1

30.05.2018, 20:21

dantes 1

31.05.2018, 12:21

Delicios!

Ancutsa 1

31.05.2018, 13:57

Alexandra

Ancutsa 1

31.05.2018, 13:57

Multumesc frumos, domnule Dante!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Hotdog de casa

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Tort cu nuca prajita si frisca