Desert tort Intercontinental

de Miha in Torturi, 19 Sep 2009 | 133963 vizualizari

COMENTARII (38)

rivka 1

19.09.2009, 12:39

ce frumos arata

Miha 1

19.09.2009, 13:01

Multumesc Rivka!

Oana 1

19.09.2009, 16:09

Ce bunatateeeeee!

Miha 1

19.09.2009, 16:26

Tortul asta a fost un cadou dulce pentru cumnata mea,care si-a sarbatorit ieri ziua de nastere. Am apucat sa gust si eu din el si chiar a fost bun!

Miha 1

19.09.2009, 20:35

ionix 1

25.09.2009, 22:20

uuuuuuuuuuuu... m-am decis... gata, asta e tortul care-l fac mamei de ziua ei
o sa citesc cu atentie si-o sa-ti adresez intrebari daca am nelamuriri...
multumesc Miha...

Miha 1

25.09.2009, 22:43

Ionix,aici sunt pentru oricate intrebari doresti.

ionix 1

30.09.2009, 11:58

Miha, in loc nuca de cocos as putea sa incerc varianta cu ciocolata topita dar alba?? ma duc maine sa cumpar toate cele necesare si de aia incerc sa citesc cu atentie reteta ... oricum, de abia astept sa pap

Miha 1

30.09.2009, 13:26

Sigur ca se poate...si cu siguranta va fi mult mai bun.

ionix 1

30.09.2009, 17:45

ah, aici la fel pun crema in bain-marine sau nu??? seamana cu aia de la stangluri... ah si mai intai frec untul si peste unt pun crema??? si tot asa treptat??? ufff, o sa fie greut dar trebuie mami meu merita...
mersi MIhaaaaaaaaaaa

Miha 1

30.09.2009, 22:50

Poti pune la bain-marine,sa fii sigura ca nu se lipeste de vas si nu face cocoloase. Daca pui direct pe flacara se face mai repede doar ca tre sa amesteci incontinuu.

ionix 1

01.10.2009, 07:47

ufff, eu trebuie sa-l fac repede sa nu-l vada mama ii fac o petrecere surpriza si tortul trebuie sa stea ascuns... hehehe... ureaza-mi noroc am mare nevoie...

Miha 1

01.10.2009, 09:35

Mult noroc! Sunt sigura ca te vei descurca de minune!

ionix 1

02.10.2009, 11:36

Mihaaaaaaaaa, l-am facut... nu arata asa bine ca al tau foile nu prea mi-au crescut si mi-a iesit un pic crema moale dar bune rau cremele... o sa-ti transmit maine cum a fost puup... weekend placut

Miha 1

02.10.2009, 13:20

Foile nu sunt inalte,se vede si in poze. iar crema probabil ca mai trebuia fiarta,Se vede si in poze cam cat trebuie sa fie de groasa budinca inainte de a o adauga la unt.

ionix 1

03.10.2009, 07:18

ufff, eu m-am uitat la poze dar in graba n-am mai avut rabdare s-o fac ca-n poze hehehe... oricum avea un gust demential... te pup Miha...

Miha 1

03.10.2009, 10:23

Amprenta personala este foarte importanta.

ionix 1

03.10.2009, 11:11

asa-i asa-i... ai rade cu lacrimi daca ai vedea cum l-am ornat... sunt varza la ornat am incercat sa fac o placuta de ciocolata si sa scriu pe ea la multi ani si numele mamei mele si mi-a iesit ceva hidos dar bun la gust hahahahahahaha...

Miha 1

03.10.2009, 11:32

Mai faci vreo 2 torturi si devii experta.

ionix 1

04.10.2009, 11:29

sper sper... vorba mamei tortul arata ca o bomba dar a fost extraordinar la gust... mersi Miha...

nadina73 1

15.04.2010, 14:16

super nota 10 pe bune ,astept un ac in coaste miha

Miha 1

15.04.2010, 15:42

Nadina, prefer sa nu raspund la provocari. Multumesc oricum.

nadina73 1

15.04.2010, 16:02

hai ma chiar nu sti de gluma

dicarmencitta1957 1

20.04.2010, 22:05

Super prezentarea,felicitari si 5 furculite.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă cu frisca