Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Rita Ilies in Torturi, 17 Dec 2013 | 15254 vizualizari
Lau 1
ce fain arata
_Alina_ 1
Superb!
Rita Ilies 1
Vă mulțumesc mult!
MotanLaOale 1
Alexandra Burz 1
deliciu....la favorite cu el
Mulțumesc frumos!
mihaelam90 1
LUK 1
am salvat si eu reteta..nu stiu cand ma voi incumeta sa l fac dar e bine pus la pastrare
simona72 1
MonaMimi 1
Raluca57 1
pozele sunt adorabile, mare bucurie sa le impartasesticu noi!! cred ca tortul este o minune, imi fac curaj sa il incerc. Raluca
Baftă, Raluca! Îți stau la dispoziție pentru întrebări.
danakarin 1
Am sa " fur" reteta asta, mi se pare exceptionala! Doar ca ...va trebui sa fac 100 sa-mi iasa asa glazura!
Panacris 1
Delicios!
Dana, totul ține de zahăr. Și nu mă refer neapărat la calitate pt că am cumpărat zahăr scump, care când am început să-l caramelizez s-a înnegrit efectiv. Și nu l-am uitat pe foc, nici nu l-am lăsat prea mult... Baftă!
Krystyan Trendy 1
delicios
babi5 1
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 21:16
la 20:53
pe 31.05 la 19:50
pe 31.05 la 13:34
de Bucataras 6
pe 31.05 la 10:49
4 comentarii
de trifadalia 4
3 comentarii
2 comentarii
6 voturi
5 voturi
Rocsi
vasimur
Denissa 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
5129 puncte
Ksenya 5
2078 puncte
Rocsi 9
1566 puncte
trifadalia 4
800 puncte
Panacris 9
355 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Cofetarul Vesel 1
Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!