Dorada cu ghiveci de legume la cuptor

de cristeena20 in Peste, 13 Apr 2013 | 5686 vizualizari

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

13.04.2013, 23:59

jolygina 1

14.04.2013, 00:47

place

Bya Ralu 1

14.04.2013, 07:09

delicios

alilianaa 1

14.04.2013, 08:56

place, place

gaby_gabytza 1

14.04.2013, 11:51

place

Bunica 1

14.04.2013, 12:10

E pesteeeeeeeeeeeee bun!

cristeena20 1

14.04.2013, 12:58

Pentur mine e cel mai bun peste. Nus tiu daca ati incercat...e destul de scump dar e divin, gatit oricum. DAta viitoare vreau s ail fac in crusta de sare..am auzit ca e super asa....

Rocsi 1

14.04.2013, 20:49

Fain!

bucatarasul_romeo 1

19.04.2013, 17:45

DORADA,curatata,nu va chinuiti sa o curata-ti de solzi.
multa sare grunjoasa pe ea,pana nu se mai vede dorada.orata in italiana.
incinge gratarul bine
pune dorada pe el si o lasi pana sarea devine maronie.
o intorci o singura data.si executi operatiunea ,fara a o lasa la fel de mult ca pe cealalta parte.totusi sarea trebuie sa devina ca o crusta.
se poate servi....
cu o saramura
cu mujdei si mamaliguta
cu cartofi natur
in fiecre dintre cazuri,crusta se da jos innainte de a fi servita.daca ai musafiri importanti o faci tu ,ca si gazda.in familie o poate face fiecare singurel.
recomand niste patrunjel tocat marunt,marunt ,pt ornament si gust.
pofta buna.

cristeena20 1

19.04.2013, 21:52

Da...stiu modula sta de a face dorada...sau in crusta de sare la cuptor...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Dorada cu lapte de cocos