Dorada pe pat de sare

de RuxyRux in Peste, 3 Iun 2011 | 10240 vizualizari

COMENTARII (39)

divainbucatarie 1

04.06.2011, 08:33

yammy!

adry88 1

04.06.2011, 09:57

mihaelaM 1

04.06.2011, 12:19

am venit dupa miros

carmenvlad 1

04.06.2011, 15:33

O bunatate de peste si iti apreciez in mod deosebit lelul in care prezinti retetele. La fel de mult iti apreciez avatarul care ma duce cu gandul la cat de mult rau facem noi, oamenii, naturii si la cat de multi delfini au murit pe plaja de la Constanta. Iti multumesc pentru remember.

Rocsi 1

04.06.2011, 17:25

ionela2682 1

04.06.2011, 18:43

Corinuta 1

04.06.2011, 23:05

Mitinita 1

05.06.2011, 18:14

n-am facut niciodata in crusta de sare,pana apuc si eu te cred pe cuvant ca e bun...ce iese din manutele tare e papa bun

elena1988 1

05.06.2011, 18:16

kamy 1

05.06.2011, 19:48

am tot auzit de dorada cred ca-i tare bun are oase mici?

mamaieelena 1

05.06.2011, 23:34

buna ,buna

MotanLaOale 1

06.06.2011, 08:19

bun bun

gina37 1

13.09.2011, 12:22

ai varias clase de dorada , cea m-ai buna e dorada de mar menor si ca reper este gata in cuptor cand i se albesc ochii

RuxyRux 1

13.09.2011, 19:00

Multumeeeeeeeeesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
File de salau in crusta de pesmet cu parmezan