Doua variante RAPIDE de supa de peste

de Cristi Roman in Peste, 4 Dec 2010 | 6337 vizualizari

COMENTARII (12)

diaconta 1

05.12.2010, 00:11

iti las doar furculitele,eu nu mananc peste,dar arata bine

nadina73 1

05.12.2010, 03:37

Felicitari din tot sufletufoarte adevarat ,avem ce invata de la asa un Maestru bucatarretatele sant la favo si binenetels las si

marcela1979 1

05.12.2010, 07:02

PapaBun 1

05.12.2010, 12:32

Multumesc mult de tot
.

tanyapatap 1

05.12.2010, 13:44

giuliana 1

06.12.2010, 08:00

MotanLaOale 1

06.12.2010, 10:44

Ligia Bxl 1

06.12.2010, 11:11

Teo 1

06.12.2010, 21:10

imi place cum arata ! tocmai vream sa cer o portie, dar ai anuntat de la inceput numai 2 portii...!

Cris2711 1

11.12.2010, 12:16

papabun,ma bucur ca te-am gasit ,imi plac mult retetele tale

Panacris 1

07.12.2011, 15:17

, Treba cu uleiul pus la sfarsitul supei/ciorbei, am descoperit/o ieri intr-un regim alimentar pentru cei cu tensiunea arteriala mare!

Cristi Roman 1

07.12.2011, 15:46

da, mie-mi place mult mai mult asa, chiar daca nu am pb cu tensiunea, insa nu mai am chef sa prajesc legumele inainte, asta e o metoda de care vreau sa mai scap. multumesc mult.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4637 puncte

mirela0911

3047 puncte

 Adi

3000 puncte

Catalina L

2876 puncte

mihaelar63

2819 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Macrou invelit in staniol