Dovleac la steamer

de Mitinita in Mancaruri de post, 14 Feb 2011 | 4296 vizualizari

COMENTARII (18)

aziz 1

14.02.2011, 09:38

nu ma omor dupa dovleac dar apreciem munca altora

Mitinita 1

14.02.2011, 09:40

oh nici eu nu ma omoram,dar imi place mult acuma!

cismaru_nicoleta 1

14.02.2011, 09:49

mi-e dor de placinta de dovleac facuta de mama

Mitinita 1

14.02.2011, 09:53

lasa ca mai e putin si vii acasa

lia maria 1

14.02.2011, 10:24

tare mult imi place dovleacul, dar ideia cu stiamer-ul e super faina am sa incerc si eu

MotanLaOale 1

14.02.2011, 10:52

bun dovleacul

DIANA B 1

14.02.2011, 11:08

Dovleac , adica bostan , adica eu ce sa fac ... nu l-am ales eu ( de nume vb , doar pe purtator )

Mitinita 1

14.02.2011, 12:08

onesta,daca ii ziceam bostan va mai uitati careva pe reteta sau daca ii ziceam pumpkin iar vi se incalcea limba

DIANA B 1

14.02.2011, 12:19

eu ma uitam , iar daca-o denumeai PUMPKIN , toti/toate se uitau , c-asa-i zicea BANDI , desteptei lui de fata

Mitinita 1

14.02.2011, 12:40

onesta asa-s alintati copii in america,ce-ar fi sa le zicem si noi "bostanelu' mamii" sau "bostanu' lui tata"

Cris2711 1

14.02.2011, 17:40

Mitinita 1

14.02.2011, 18:50

cris

RuxyRux 1

14.02.2011, 19:12

Vreauuuuuu si eu Miti...ti-l mai admir o data

Mitinita 1

14.02.2011, 19:22

ruxy

MIUTA 1

14.02.2011, 19:37

Si eu vreau

LUK 1

14.02.2011, 21:07

tare frumos l-ai aranjat..

Mitinita 1

14.02.2011, 22:25

miuta,se mareste clubul dovlecelelor
luk

elena1988 1

16.02.2011, 19:17

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Malai cu dovleac alb