Dovlecei conservati in ulei

de Ina in Conserve, 13 Iul 2015 | 11816 vizualizari

COMENTARII (23)

Ina 1

13.07.2015, 20:12

Sa nu ziceti ca n-am muncit )

Bunica 1

13.07.2015, 20:14

Știm cât ești de harnică!

Ina 1

13.07.2015, 20:15

Buni, doar cand vreau )))

Merisor 1

13.07.2015, 20:17

Cred ca-s buni, dar nu intra cam mult ulei?
Uleiul il mai putem refolosi?

mena29 1

13.07.2015, 20:18

Ce harnicuta e Inuca noastra!

mirela0911 1

13.07.2015, 20:19

Ina 1

13.07.2015, 20:24

Meri, dupa ce-am scos dovleceii mi-a ramas in borcan ulei de cel mult 2 degete , pe care l-am pus sambata peste o friptura de pasare cu cartofi, la tava. Ne-am lins degetele )))

diaconta 1

13.07.2015, 20:27

Harnicutooooooooo!!!!

Merisor 1

13.07.2015, 20:28

Aaaa, bun asa!

Ina 1

13.07.2015, 20:30

Am indesat bine dovleceii , tocmai pentru a nu consuma prea mult ulei

Ina 1

13.07.2015, 20:30


Constelatialeu 1

13.07.2015, 20:38

Au gust de carne ? Ca sa stiu,sa nu ma risc...

Ina 1

13.07.2015, 20:39

Cleme, le punem )))

Constelatialeu 1

13.07.2015, 20:45

Pai atunci nu ma mai muncesc ,pun direct carnea..

MotanLaOale 1

13.07.2015, 20:57

Retete cu Margareta Cismasiu 1

13.07.2015, 21:10

buni buni

-Licurici- 1

13.07.2015, 21:31

Gicuta 1

13.07.2015, 21:31

Interesant!

Gherca Daniela 1

13.07.2015, 23:14

mihaelar63 1

13.07.2015, 23:27

Super

dantes 1

14.07.2015, 07:38

Interesant

Rocsi 1

14.07.2015, 20:27

Harnicuta noastra!

anca_rm 1

15.07.2015, 10:38

ce buni vor fi la iarna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Hotdog de casa

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

Negresa pufoasa cu glazura de ciocolata reteta simpla si gustoasa

pe 15.06 la 14:14

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Confit de canard (rata conservata)