Drob

de ralu_ca in Mancaruri cu carne, 17 Mai 2013 | 33549 vizualizari

 

Interesant este ca pentru drob poti folosi orice fel de carne se doreste, nu-i asa?

 

INGREDIENTE

  • 1,5 - 2 kg maruntaie ( ficat, rinichi, bojoc de porc)
  • 2 piepti pui
  • 10 oua
  • 150 ml ulei
  • 4-5 linguri smantana
  • 1 cutie pate
  • 4 legaturi ceapa verde
  • 3 legaturi usturoi verde
  • 2 legaturi marar
  • 1 legatura patrunjel
  • sare, piper
  • 1 lingura untura
  • prapor sau foi de placinta
  • 3-4 oua fierte tari
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob:

Maruntaiele si pieptul de pui se spala bine pana apa iese curata, se pun apoi impreuna la fiert in apa cu sare. Taiem ceapa si usturoiul rondele, se toaca marunt mararul si patrunjelul.


Pana se fierbe carnea, se incinge uleiul si se pune ceapa la calit pentru cateva minute. Dupa ce s-a calit ceapa, se stinge focul si adaugam usturoiul. Dupa ce carnea s-a fiert, se scoate si o lasam la racit. O taiem in bucati mai mici, apoi o dam prin masina. Ouale se bat si le amestecam cu smantana.


Punem deoparte cateva linguri din compozitie pentru a turna peste drob, iar restul amestecam cu compozitia din carne, ceapa, usturoi si pate. Se adauga verdeata, amestecam bine si condimentam.


Tapetam tava cu putina untura si asezam praporul si turnam compozitia ( daca nu avem decat foi placinta acestea le ungem cu putin ulei). ( in interior putem aseza oua intregi) acoperim marginile si pe deasupra, apoi ungem cu compozitia de oua si smantana. Introducem la cuptor pentru 45 -50 minute si rezulta produsul numai bun de servit!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Lorelaimariam 1

20.03.2017, 13:29

Îmi pare rău dar ăsta nu mai este drob.Cu smantana 10ouă sa dus dracu ficatul si colesterolul

Constelatialeu 1

20.03.2017, 13:38

Lorelai dar cine te pune sa-l mananci pe tot , se mananca o feliuta, hai doua daca esti mai gurmand.....eu chiar nu inteleg comentariile astea aiurea....de parca cineva va obliga sa mancati tot dintr-o suflare....

ralu_ca 1

26.03.2017, 08:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Drob de ied