Aperitiv rulada cu cascaval si piept de pui

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2020 | 5396 vizualizari

 

O reţetă a aceleiaşi Reghina. Foarte uşor de pregătit, foarte gustoasă şi potrivită pentru mese festive.

 

INGREDIENTE

  • Foaia :
  • 300 g caşcaval ras mare
  • 3 ouă
  • 3 linguri smântână fermentată
  • mărar proaspăt
  • Umplutura:
  • 500 g piept de pui tocat
  • 1 ceapă
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulada cu cascaval si piept de pui:

Se pune caşcavalul ras într-un castron, se adaugă ouăle bătute, smântâna şi mărarul proaspăt tocat şi se omogenizează bine totul.

Tava de aragaz se tapetează cu hârtie de copt şi se întinde pe ea toată compoziţie.

Se coace 13 minute la 180 grade C, caldură sus/jos fără ventilaţie.

Între timp se căleşte ceapa tocată mărunt în puţin ulei, apoi se pune într-o sită ca să se scurgă surplusul de ulei.

Se amestecă cu carnea tocată şi se presară sare şi piper după gust.

După cele 13 minute de copt, se scoate tava din cuptor şi se întinde ( cu răbdare…) umplutura de carne crudă peste blat.

Se rulează destul de strâns şi cu atenţie cu ajutorul foii pe care s-a copt blatul.

Se schimba foaia de copt în aceeaşi tavă de aragaz şi se pune rulada.

Se acoperă cu folie de aluminiu sau tot cu hârtie de copt ( cum aveţi la îndemână) şi se coace tot la 180 g pentru 30 de minute, dar folia o scoatem după 25 de minute şi continuam coacerea încă 5 minute fără folie şi cu ventilaţie.

Se dă la frigider peste noapte.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada cu cascaval si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

ieri la 21:01

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

ieri la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

Creveti in sos de unt si vin

pe 19.06 la 18:19

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete cu rosii si cascaval la cuptor