Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Sylvia in Aperitive / Garnituri, 31 Mar 2010 | 24629 vizualizari
Rocsi 1
e bine ca asa termini mai repede treaba daca deja ai inceput
nadina73 1
felicitari sylvia
madi_marin 1
arata minunat si daca e de la mama cu siguranta este special.....
ionix 1
si mie-mi place "imbracat" in prapure... super super
Sylvia 1
Ma bucur ca va place. Ca sa fie mai artistic se poate pune cand se face in tava de chec si cate un ou fiert in mijloc dar eu il prefer asa simplu
mariac 1
nu imi place mielu dar reteta cred ca e
Teo 1
Silvia, e reteta ''ca la mama acasa''; pentru aspect eu prefer varianta in forma de chec ; imi place '' la nebunie''!
As face si aici o portie daca as avea de unde sa cumpar toate ingredientele ...Teo ai dreptate cu aspectul
Bucataras Medi 1
arata foarte bine si e foarte frumos rumenit..................
Bunica 1
Reteta este cea pe care o pregatesc gospodinele cu mai multa experienta sau cele care au multa bunavointa. Eu prefer varianta in tava de chec pentru ca se taie frumos.
Dana Cristea - pusikmea 1
Am pus si pozlee de la drobul facut azi in tava de chec .
rivka 1
merg sa mananc ceva....mi-ai facut pofta
Oana 1
L-am vazut langa ousoare, ce frumos ee
Da, am zis sa pun isi varianta mai frumoasa desi cel mai bun a fost ala facut cu mama
elena1988 1
vad ca incet incet Sarbatorile Pascale ne fac sa ne gandim la ele
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de Catalina L 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 12:26
pe 27.03 la 15:04
de Ksenya 5
pe 27.03 la 13:30
de Caty 2
pe 26.03 la 19:44
pe 26.03 la 18:04
de oanapl 7
15 comentarii
7 comentarii
6 comentarii
13 voturi
9 voturi
8 voturi
vasimur
RODIMUR
marcela1979 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mioritica 1
cristeena20 6
3400 puncte
Ksenya 5
2173 puncte
RODIMUR 8
2032 puncte
Catalina L 8
1627 puncte
oanapl 7
1573 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Cofetarul Vesel 1
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!