Drob din ficat de pui

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2013 | 65636 vizualizari

COMENTARII (19)

Rocsi 1

04.05.2013, 23:00

Chiar arata foarte bine drobul

Dya Daniela Andrei 1

04.05.2013, 23:02

Multumesc! Stai sa vezi Pasca si Cozonacul

camelia75 1

04.05.2013, 23:03

Si eu tot pui am ales!Arata super!
Paste Fericit Dya!

RuxyRux 1

04.05.2013, 23:04

Arata grozav! Nu-ti place si cu usturoi?

Rocsi 1

04.05.2013, 23:04

Atata timp cat sunt gustoase si coapte mie imi plac cu siguranata

Dya Daniela Andrei 1

04.05.2013, 23:06

Paste Fericit Camelia!

Dya Daniela Andrei 1

04.05.2013, 23:07

Multumesc Fluturas! Nu am incercat pana acum cu usturoi

Aurelia 07_07 1

04.05.2013, 23:25

Arata foarte bine Paste fericit

Dya Daniela Andrei 1

04.05.2013, 23:37

Paste Fericit!

adry88 1

04.05.2013, 23:39

place

Corinuta 1

04.05.2013, 23:42

foarte frumos drob ai facut Dya!

Dya Daniela Andrei 1

04.05.2013, 23:46

Va pup cu drag! Multumesc!

MotanLaOale 1

04.05.2013, 23:53

Dya Daniela Andrei 1

05.05.2013, 07:19

Sim0na 1

05.05.2013, 08:58

Mama il face din ficat de pui sau porc. Foarte bun este in ambele variante!

laura_n 1

05.05.2013, 09:20

cat de bine arata

Dya Daniela Andrei 1

05.05.2013, 09:33

Bya Ralu 1

05.05.2013, 10:51

bun bun

Dya Daniela Andrei 1

05.05.2013, 13:33

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu ton