Dulceata de caise

de Constelatialeu in Dulceata / Gem, 5 Feb 2013 | 2912 vizualizari

COMENTARII (10)

Bya Ralu 1

05.02.2013, 13:18

buna

Bunica 1

05.02.2013, 13:28

Una dintre favoritele mel!

gaby_gabytza 1

05.02.2013, 13:32

bun

MotanLaOale 1

05.02.2013, 13:41

diaconta 1

05.02.2013, 14:30

imi place

Lau 1

05.02.2013, 15:52

Bunica 1

05.02.2013, 17:16

Tot asa masor si eu fructele pentru dulceata.Dar bunica nu te-a invatat ca prunele si caisele se ti in zeama de var ca sa nu se sfarme

Rocsi 1

05.02.2013, 20:12

Buna la gust!

Constelatialeu 1

05.02.2013, 20:37

Bunica.Stiu ca se tin,ca m-a invatat,dar eu doar prunele le tin in zeama de var....deobicei fac gem de caise...

Merisor 1

05.02.2013, 22:12

Si mama le tine in zeama de var.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gem de caise cu menta