Dulceata de capsuni reteta

de RODIMUR in Dulceata / Gem, 31 Mai 2017 | 23123 vizualizari

COMENTARII (36)

MotanLaOale 1

31.05.2017, 12:46

RODIMUR 1

31.05.2017, 12:50

Mulțumesc, Motănel!

madi_marin 1

31.05.2017, 13:11

O adooor!

mirela0911 1

31.05.2017, 13:42

Ce culoare frumoasa!

RODIMUR 1

31.05.2017, 13:46

Mulțumesc, Madi!

RODIMUR 1

31.05.2017, 13:48

Da, Mirela! Și eu țin la culoarea frumoasă a dulceței, de aceea am și scris detaliat cât de important este să se lege bine siropul și să se facă dulceața la foc iute, supravegheată atent...Mulțumesc pentru apreciere!

mirela0911 1

31.05.2017, 14:09

Daaa, am vazut ce detaliat ati explicat! Eu am facut gem, dar dulceata asta tare bine arata!

RODIMUR 1

31.05.2017, 14:31

Eu nu prea fac gem (am explicat de ce) iar aici am dat multe explicații (ar mai fi fost și altele, dar m-am abținut, presupunând că se știu...) pentru că vreau ca cei interesați să facă o dulceață bună...

CameliaR 1

31.05.2017, 15:03

Adoooor dulceata de capsune!

anca_rm 1

31.05.2017, 15:55

ce buna este , cea mai cautata in camara

RODIMUR 1

31.05.2017, 15:58

Camelya, te cred. ..Stai că imediat mai am de postat o dulceață. Chiar mai bună... La capitolul dulcețuri, chiar nu mă joc!

RODIMUR 1

31.05.2017, 16:00

Așa este, Anca! Mi-au ieșit 6 borcane, din prima tranșă (2 kg zahăr) și va trebui să mai fac, pentru că, vorba ta, este prima care se mânâncă și se termină...!

kytz 1

31.05.2017, 16:13

Waw! Ce bine arată! Un borcănel aș vrea și eu ! Îmi place rețeta ta....iar dulceața ți-a ieșit ca a bunicii unui prieten drag! Nu am mai întâlnit acel gust rafinat și plin de fruct, acea culoare dulce, nicăieri (poate și căpșunile de altădată erau altceva)! Felicitări pentru rețetă!

RODIMUR 1

31.05.2017, 16:33

Mulțumesc frumos, Kytz! Ai dreptate, căpșunile de altă dată erau mai bune...

oanapl 1

31.05.2017, 16:54

Ce bine arata si ce frumos s-au pastrat capsunile!

RODIMUR 1

31.05.2017, 17:18

Mulțumesc, Oana! Dacă se aleg fructe tari și întregi și dacă se face dulceața în sirop, căpșunile se păstrează bine. De asta fac dulceață și nu gem, unde fructele se terciuiesc și fierb ore în șir în cuptor (care consumă dublu, sau triplu decât un ochi obișnuit de aragaz).

miki_a 1

31.05.2017, 18:08

Cea mai cea și cea mai cea... ...după cea de cireșe amare.... ! Bună rețeta!

RODIMUR 1

31.05.2017, 18:53

Mulțumesc, Miki! Eu fac mai puțină dulceață de cireșe amare, pentru că nu-mi place amăreala... Dar soțului meu îi place și fac câteva borcănele...

Merisor 1

31.05.2017, 19:48

Ce hărnicuță ai fost! Ador dulceața de căpșuni!

RODIMUR 1

31.05.2017, 20:33

Mulțumesc, Merișor! Am început campania de dulcețuri și trebuie să mă țin de ea. Anul trecut nu am făcut dulcețuri, pentru că mai aveam din anul precedent, dar acum mai am decât vreo 2-3 borcane și trebuie musai să fac. Din toate, până în octombrie... Sezonul dulcețurilor este lung...

Aletta 1

31.05.2017, 22:09

foarte bine explicat , multumim

RODIMUR 1

31.05.2017, 22:26

Mulțumesc frumos, Aletta! Sper ca toți cei interesați să înțeleagă și să reușească această rețetă...

dantes 1

01.06.2017, 07:36

Buna!

RODIMUR 1

01.06.2017, 08:32

Mulțumesc, Dante!

Panacris 1

01.06.2017, 16:39

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de capsuni reteta