Dulceata de capsuni reteta (cu gel fix 3x1)

de burdulea56 in Dulceata / Gem, 29 Iun 2011 | 13592 vizualizari

COMENTARII (21)

marcela1979 1

30.06.2011, 00:20

vreau si eu un borcanel

deyutzky 1

30.06.2011, 00:43

:

MotanLaOale 1

30.06.2011, 08:35

Rocsi 1

30.06.2011, 10:51

cu menta....tre sa fie nemaipomenita

RuxyRux 1

30.06.2011, 11:58

Arata minunat

MIUTA 1

30.06.2011, 11:59

Foarte bun

ionela2682 1

30.06.2011, 20:10

Buna...eu nu am avut o experienta placuta cu asemenea plicuri...am facut anul trecut dulceata de capsune cu Gel fix..a iesit un fel de jeleu care nu a prea rezistat pana anul urmator..s-a facut pur si simplu zeama....trebuiesc mancate repede ...nu au termen de garantie de la un an la altul! asa ca fac cu zahar simplu si fierb mai mult...nu mai folosesc prafuri....

ionela2682 1

30.06.2011, 20:11

Mentionez ca borcanele au fost bine sigilate...gustul era acelasi dar textura

burdulea56 1

30.06.2011, 22:49

Carla, ia din cos cu incredere.

burdulea56 1

30.06.2011, 22:50

deyutzky, multumesc

burdulea56 1

30.06.2011, 22:50

MotanLaOale, multumesc

burdulea56 1

30.06.2011, 22:54

rocsi_1612, gustul parfumat al capsunilor si aroma discret racoritoare a mentei sunt un deliciu

burdulea56 1

30.06.2011, 22:55

RuxyRux, Miuta va multumesc.

diaconta 1

30.06.2011, 22:57

Foarte bine arata si eu consider ca e cel mai simplu de facut asa,chiar daca sunt si pareri contra
am avut dulceata cu gelfix care s-a pastrat si doi ani si a fost la fel de buna

burdulea56 1

30.06.2011, 22:58

Ionela, regret. Eu folosesc de cativa ani buni gelfixul, nu mi s-a intamplat niciodata niciun incident. Poate nu a fost suficient praful. Anul trecut am pregatit dulceata de visine si cu gel fix, dar si numai cu zahar pt nepotei.

burdulea56 1

30.06.2011, 23:00

Diaconta, asa este, se face repede, fructele nu se zdrobesc si isi pastreaza aroma, parerea mea.

diaconta 1

30.06.2011, 23:05

si eu asa cred,dar fiecare face alegerea care-i convine

burdulea56 1

30.06.2011, 23:15

Da, ai dreptate

Lau 1

01.07.2011, 16:48

adry88 1

02.07.2011, 15:47

burdulea56 1

05.07.2011, 12:40

sufletista, eduarda, multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gem de struguri