Dulceata de cirese in sirop de zahar

de Lia_ in Dulceata / Gem, 30 Iun 2014 | 9744 vizualizari

COMENTARII (20)

Corinuta 1

30.06.2014, 10:59

Vreau si eu un borcanel!

Pushaa 1

30.06.2014, 11:04

MOKUSKA 1

30.06.2014, 11:08

e minunata si reteta asta..

simona72 1

30.06.2014, 11:31

Panacris 1

30.06.2014, 12:00

De probat! Dar ce cantitate de zahăr ai folosit O să probez cu caise

Merisor 1

30.06.2014, 13:02

tarasmariana 1

30.06.2014, 13:05

Constelatialeu 1

30.06.2014, 13:41

Unde-i zaharul,cred ca ai uitat sa-l treci...

laura_n 1

30.06.2014, 13:43

interesanta metoda, nu am aplicat-o niciodata!

- Andreea - 1

30.06.2014, 15:44

Micutza Luana 1

30.06.2014, 18:32

un borcan po sa mi-l trimiti si mie

Valclaudia 1

30.06.2014, 20:13

Liuto, cat zahar folosim la 1 kg de cirese? As vrea sa incerc si eu reteta dar n-ai trecut zaharul la ingrediente......

Valclaudia 1

30.06.2014, 20:14

vad ca si fetele sunt interesate de reteta ta si au remarcat lipsa zaharului Sa nu uiti sa revii si sa ne spui si noua. Am trecut reteta la favorite

MotanLaOale 1

30.06.2014, 20:38

Rocsi 1

30.06.2014, 21:30

Foarte bine arata!

Lia_ 1

30.06.2014, 22:32

Multumesc ca ati observat ca uitasem sa trec zaharul

Multumesc pt comentarii

robert_b 1

01.07.2014, 07:58

Lavinia 1

01.07.2014, 08:26

super gustoasa

Rahela Velicu 1

13.06.2017, 22:03

Rahela Velicu 1

21.06.2021, 14:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de cirese