Ecler cu crema de ciocolata

de Doralinda in Dulciuri, 21 Mai 2013 | 17183 vizualizari

COMENTARII (48)

Angelina_Elena 1

21.05.2013, 18:19

Cand o sa mai fac eclere o sa incerc reteta ta!

cristeena20 1

21.05.2013, 18:23

ce buneeeeeeee.....primesc si eu unul??

Doralinda 1

21.05.2013, 18:28

Elena,multumesc ptr incredere! o sa-ti placa!

Doralinda 1

21.05.2013, 18:28

Bineinteles cristeena!

babi5 1

21.05.2013, 18:51

Cris2711 1

21.05.2013, 18:54

ce deliciu de ecler cu cioco

laura_n 1

21.05.2013, 19:02

lasa ca nasc eu si revin la relatii bune cu cioco )

ralu_ca 1

21.05.2013, 19:09

arata foarte bine si sigur delicioase!

Rocsi 1

21.05.2013, 19:20

Preferatele mele. Zilnic as manca

Doralinda 1

21.05.2013, 20:00

Laura!

Doralinda 1

21.05.2013, 20:01

Rocsi, de copil nu m-am "omorat" cu ciocolata, prefer creme de vanilie, dar la mine in casa, parca e un facut, TOTI vor ciocolata, si de cate ori fac altceva, nimeni NU mananca! Asa si eu, prepar cu ciocolata, dar nu mananc!
Multumesc frumos ptr apreciere!

Doralinda 1

21.05.2013, 20:03

Ralu, "juriiu" am pe fetita cea mica! de cate ori am incercat pana acum eclere, le-am aruncat! In schimb pe astea le mananca cu pofta, deci, sa inteleg ca au iesit bune.... multumesc frumos!

Doralinda 1

21.05.2013, 20:04

Crisulina, babi, va multumesc frumos!

mirela0911 1

21.05.2013, 20:09

imi plac ca-s cu cioco!

Doralinda 1

22.05.2013, 00:56

Mirela, eu le prefer cu cafea multumesc frumos!

Gabriela T 1

22.05.2013, 14:31

Eu obisnuiesc sa fac eclere dupa reteta traditionala, dar parca ma atrag ale tale si las urmatoarea runda voi incerca si reteta ta.

Doralinda 1

22.05.2013, 14:59

Gabriela, multumesc de incredere, o sa-ti placa! Nu stiu ce inseamna ptr tine reteta traditionala, dar stiind ca acest desert e unul francez, din acest motiv am zis sa incerc varianta originala, asa cum o mancare asiatica, o voi lua dontr-o carte de bucate scrisa de un asiatic, asa cum cele arabesti la fel, deci ptr mine,asta inseamna reteta traditionala. Am incercat odata un tapas spaniol scris de un bucatar grec, ei bine nu mi-a placut! Ca si cum ai pune un neamt sa faca o tochitura moldoveneasca....te-am zapacit cred, imi cer scuze! Stiu ca retetele le adaptam si noi la gusturile noastre, deci important e sa ne placa noua cum ies, si nu cum e reteta originala! Te pupic!

Geanina87 1

22.05.2013, 15:51

Doralinda 1

22.05.2013, 17:28

Geanina

Gabriela T 1

27.06.2013, 16:21

Doralinda 1

28.06.2013, 08:33

Gabriela

cozmina 1

07.01.2014, 11:09

banuiesc ca ouale trebuie adaugate dupa ce faina cu untul se racesc... asa este?

Doralinda 1

07.01.2014, 12:15

Nu cozmina, nu e nevoie sa se raceasca! Cel putineu nu am asteptat! Am procedat exact cum era scris in reteta.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert choux a la creme cu zmeura