"Enamorada" - Ciocolata de casa cu nuca

de housy in Dulciuri, 15 Feb 2011 | 4814 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 gr margarina
  • 3 linguri zahar
  • 1 esenta de migdale
  • un pumn de mieji de nuca
  • 300-400 gr lapte praf
  • 20 ml apa
  • 4 linguri cacao
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Enamorada" - Ciocolata de casa cu nuca:

 

  1. se face un sirop din apa, zahar, margarina, cacaoa si zahar vanilat
  2. se ia de pe fos ciropul si se adauga laptele praf si se amesteca fff bine
  3. se pune esenta de migdale
  4. se toarna intr-o tavita 
  5. nucile se prajesc putin intr-o tigaie, pentru o aroma mai intensa si se presara peste ciocolata calda
  6. cand s-a racit, se taie in diverse forme sau simplu cubulete

                                         Inimioare enamorate!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra ""Enamorada" - Ciocolata de casa cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

RuxyRux 1

28.03.2011, 21:50

La Multi Ani!!!

housy 1

04.04.2011, 21:26

va multumesc frumos tuturor pentru urari!! :*

Mitinita 1

30.01.2014, 23:48

Am incercat reteta si nu mi-a iesit,cred ca e o greseala la ingrediente.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu capsuni