Fasole cu ciolan afumat la slow cooker Crock-Pot

de Dya Daniela Andrei in Slow Cooker, 14 Iun 2016 | 3801 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ne sunt necesare:

  • 500 gr fasole uscată (boabe)
  • Un rasol afumat de porc
  • Un morcov
  • 4 cepe albe mari
  • Ardei graşi: roşu/verde/portocaliu
  • Sare după gust
  • 2 linguri cu bullion
  • Verdeţuri: mărar/pătrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu ciolan afumat la slow cooker Crock-Pot:

Curăţăm fasolea, o spălăm foarte bine şi o punem într-o oală încăpătoare. Turnăm apă atât cât să o cuprindă şi o lăsăm peste noapte să se hidrateze.

A doua zi o scurgem de apă (dacă mai este cazul), o clătim şi o punem în vasul slow cooker-ului Crock-Pot . Setăm modul high pentru 6 ore (la nevoie se poate reseta).

Rasolul se taie în bucăţi şi se pune în vas, la un loc cu fasolea. (Am procedat astfel cam la jumătate din timpul rămas).

Separat, am tocat legumele şi am pregătit prăjeala, adăugând-o ulterior peste fasole.

Sărăm după gust şi continuăm fierberea până la finalizarea programului, când presărăm verdeţurile tocate. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu ciolan afumat la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fasole cu ciolan afumat