Fasolica facaluita

de Ina in Aperitive / Garnituri, 12 Iun 2010 | 5507 vizualizari

COMENTARII (43)

Ina 1

12.06.2010, 15:26

multumesc, Ana, esti servita

Sylvia 1

12.06.2010, 15:32

Excelenta prezentare din nou, stai linsitita ca dupa ce te straduiesti vreun an de zile gesturile devin obisnuita si imediat arunci peste ele o tusa de ierburi sau de verdeata si gata decorul sau dressing si gata decorul. Eu una eram una dintre cele mai mari catastrofe in bucatarie pe la 25 de ani daca ma crezi.

ela 1

12.06.2010, 15:47

foarteeeee frumos si bun

Ina 1

12.06.2010, 15:59

bun, Ela, bun

ela 1

12.06.2010, 16:05

si mie tare imi place poza te de la avatar

Ina 1

12.06.2010, 16:11

Sylvia, cred ca dezastru e mult spus. Eu am zis totdeauna ca nu exista "nu stiu sa gatesc" . Important e sa-ti faca placere sa gatesti si mie chiar imi place asta. Dar la detalii mai am mult de lucru

Ina 1

12.06.2010, 16:32

Ela

ela 1

12.06.2010, 16:42

Ina 1

12.06.2010, 16:56

Ina 1

12.06.2010, 16:57

gata, ca se interpreteaza

ela 1

12.06.2010, 17:09

nadina73 1

13.06.2010, 02:26

cam tarziu am ajuns dar faci pan ajung la tine5 furcu

Ina 1

13.06.2010, 08:47

Nadina, mai am de-o masea, draga

mena29 1

17.06.2010, 23:11

super arata si mai e si tare buna,cinci furculite cu felicitari

Laly 1

18.06.2010, 00:00

Este super pe painica.Eu frec painica prajita cu un catel de usturoi.Are un gust bestial.

Ina 1

18.06.2010, 08:18

Mena

Ina 1

18.06.2010, 08:18

LALY, tot cu paine prajita pap si eu

Bya Ralu 1

17.12.2012, 12:02

yammy

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Garnitura de orez cu fasole rosie