Ficat de gasca [ liba maj ] prajit

de mihaelar63 in Ficat, 31 Ian 2010 | 12668 vizualizari

COMENTARII (12)

Teo 1

31.01.2010, 18:17

am preluat ideile! de ce in laptesi miere?

mihaelar63 1

31.01.2010, 18:36

pentru ca ramane in interior ca o crema , se sareaza doar cand e gata

madi_marin 1

31.01.2010, 18:48

n+am mancat niciodata, dar cred ca e nebunie....cand ai mai spus ca e si cremos....deja.....sunt cu carpele pe langa mine....

mihaelar63 1

31.01.2010, 21:07

madi mai bine ia-ti un lighean , nu risti sa faci inundatie

Bunica 1

31.01.2010, 21:25

Super preparat, super aranjament !

mihaelar63 1

31.01.2010, 22:31

imi place sa prepar cat mai simplu ,dar la aranjat nu fac rabat

Adinacarla 1

01.02.2010, 11:11

ce bine arata...banuiesc ca e si gustos...nu am papat nici o data

mamaieelena 1

05.10.2010, 16:12

felicitari pentru ficatul de gasca e bine preparat si arata super .am mancat si este foarte gustos

mihaelar63 1

05.10.2010, 16:29

multumesc Elena .

ionix 1

05.10.2010, 16:47

cre' ca-i tare bun...

mihaelar63 1

05.10.2010, 16:52

se topeste in gura

andreea_angelo 1

15.11.2012, 19:40

ce bun e .....vreau si eu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

8208 puncte

Rahela Velicu

6141 puncte

mihaelar63

4566 puncte

Rocsi

4106 puncte

Panacris

3522 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Drob de pui (interviu exclusiv cu bucataras Oana)