Ficatei de pui cu cartofi la cuptor

de MotanLaOale in Ficat, 4 Dec 2014 | 96679 vizualizari

 

Am poftit pe aici la asa ceva si am facut si eu. Foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficatei de pui
  • 600 g cartofi
  • 150 ml ulei
  • vegeta
  • sare
  • piper
  • oregano
  • boia dulce
  • 3 foi dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu cartofi la cuptor:

Cartofii se curata, se spala, se taie bucati potrivite si se pun la fiert in apa cu putina sare.

Se fierb 5 minute dupa ce dau in clocot apoi se strecoara.

Ficateii se curata, se spala si se pun la fiert in apa tot 5 minute dupa ce clocoteste.

Se strecoara, se spala cu apa calda si se pun la scurs.

Intr-o tava se pune uleiul si se pun alternativ cartofii si ficateii.

Se presara deasupra vegeta, piper, oregano, boia de ardei si foile de dafin.

Se da tava la cuptor 45-50 minute la 180 grade.

Din cand in cand se mai intorc.

Cand sunt rumeniti frumos pe toate partile sunt gata.

Se mananca cu muraturi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu ciuperci si cascaval