Ficatei de pui cu ceapa si suc de portocale

de divainbucatarie in Ficat, 12 Noi 2010 | 7574 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficatei de pui
  • 1 ceapa mare
  • 1 ceasca de martini
  • 2 linguri sos de rosii
  • sucul si coaja rasa de la o portocala
  • 50 ml ulei,
  • piper, sare - doar cand este gata mancarea
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu ceapa si suc de portocale:

Taiem ceapa julien si o calim impreuna cu ficateii de pui.Adaugam sosul de rosii, piper, coaja rasa de portocala si o ceasca de Martini. Lasam sa fiarba pana scade sosul.Punem sucul de portocale si mai fierbem 2-3 minute.  Dam la o parte de pe foc si ii servim calzi, cu garnitura de cartofi.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu ceapa si suc de portocale" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficatei cu sos de rosii si ardei