Ficatei de pui in sos de rosii

de Bucataras Medi in Ficat, 2 Noi 2010 | 18470 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600g ficatei de pui
  • ulei
  • lapte
  • 1 ceapa
  • 2 linguri bulion
  • 1/2 ardei iute
  • cimbru
  • rozmarin
  • boia
  • sare ,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui in sos de rosii:

Se curata si apoi se spala ficateii.Se lasa in apa rece cateva ore(2-3) pentru a iesi sangele din ei dupa care se scurg , se spala cu  jet de apa rece si apoi se pun intr-un vas si se toarna peste ei lapte cat sa ii acopere.Se tin la rece 30 min.

Intr-o tigaie incingem uleiul si punem ceapa taiata marunt la calit dupa care adaugam ficateii (pe care i-am scurs) si lasam ca acestia sa se rumeneasca.Separat, intr-un vas punem bulionul si amestecam cu o cana cu apa si condimentele.(cimbru,rozmarin, boia si ardeiul iute curatat de seminte si taiat marunt)Amestecam bine pentru o buna omogenizare  si turnam apoi peste ficatei.Condimentam dupa gust cu sare si piper.Punem capacul si lasam ca sosul sa scada.

Sunt deliciosi serviti cu mamaliguta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

Bucataras Medi 1

03.11.2010, 07:03

Nadina, stai linistita ca portia ta este pusa bine.............

Sylvia 1

04.11.2010, 16:43

Ce frumos ia decorat artista nu altceva, tare imi place tot ce gatesti tu pacat ca stau asa departe

Bucataras Medi 1

09.11.2010, 21:30

poate intr-o buna zi vom reusi sa stam de vorba la o cafea....tare mult mi-ar place............

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu mazare si ficatei