Ficatei de pui la tigaie

de gaby_duceag in Ficat, 24 Noi 2010 | 8208 vizualizari

COMENTARII (37)

ela 1

24.11.2010, 23:16

Corinuta 1

24.11.2010, 23:17

Oooooooooooooooo, buna seara!

ela 1

24.11.2010, 23:21

Gaby,fata,mancam pe intuneric?? ca nu vedem ce mancam,e intunecata poza de pe home

Corinuta 1

24.11.2010, 23:23

Lasa tu Ela, e bun asa, sa mancam numa' noi

Dana_Retetegg 1

24.11.2010, 23:26

Mmmm, ce bunatate

gaby_duceag 1

24.11.2010, 23:28

buna seara,corina
ela, nu stiu io de astea
retetegg, tare bun a fost

Corinuta 1

24.11.2010, 23:30

"nu stiu d-astea!"tare!

gaby_duceag 1

24.11.2010, 23:32

La Ancuta 1

24.11.2010, 23:34

ce bunatate

ela 1

24.11.2010, 23:47

se facu' lumina cred ca ne-a aprins Mircea becul

nadina73 1

24.11.2010, 23:48

cata dreptate ai tu gaby

gaby_duceag 1

24.11.2010, 23:48

sa n-o facem pe-ntuneric

gaby_duceag 1

24.11.2010, 23:48

nadinaaaa

ela 1

24.11.2010, 23:50

sa stim cu cine ne-o punem

Mihaela11_jo 1

25.11.2010, 01:01

Apetisanta

BarbatLaCratita 1

25.11.2010, 01:10

Ela, vad ca si la poza ta de profil s-a stins lumina Sau o fi vorba de gaura neagra descoperita recent?

lilik 1

25.11.2010, 01:43

ce-mi plac ficateii de mult

epurasha2bb 1

25.11.2010, 08:33

bun bun!

Dana Cristea - pusikmea 1

25.11.2010, 09:00

bun rau

mena29 1

25.11.2010, 09:34

Zi ca nu mai ai zi...

Rocsi 1

25.11.2010, 10:28

buni tare stiu sigur..dar papati voi ca eu nu papa ficatei

MotanLaOale 1

25.11.2010, 10:32

buni buni

MIUTA 1

25.11.2010, 12:38

deliciosi

divainbucatarie 1

25.11.2010, 12:55

gaby_duceag 1

25.11.2010, 15:05

multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu legume