File de Novac pe pat de citrice cu sos de capere

de Panacris in Peste, 27 Ian 2014 | 3975 vizualizari

COMENTARII (21)

Constelatialeu 1

27.01.2014, 20:35

Ce imbarligaturi citrice ai facut...

portiadelumina 1

27.01.2014, 20:36

O combinaţie interesantă de gusturi, desigur, una pe care aş încerca-o fără să clipesc

Panacris 1

27.01.2014, 20:36

Cleme

Panacris 1

27.01.2014, 20:37

Padre sigur voi repeta rețeta, că s-a evaporat instant

MotanLaOale 1

27.01.2014, 20:51

bun bun

Bya Ralu 1

27.01.2014, 20:55

delicios

- Andreea - 1

27.01.2014, 20:56

Rocsi 1

27.01.2014, 21:00

mihaelar63 1

27.01.2014, 21:00

Ce bine arata
Mie Vero Closca mi-a inspirat dragostea de peste
Ieri am facut si eu crap cu portocale Parca ne-am inteles

Ina 1

27.01.2014, 21:13

deyutzky 1

27.01.2014, 21:21

ce buntate ai pregatit aici

mena29 1

27.01.2014, 21:26

Mmmm,pestee! Vreau!

botcrina 1

27.01.2014, 21:32

Sylvia 1

27.01.2014, 21:38

wow ce bunatate

laura_n 1

27.01.2014, 21:58

Crisule, nu stiu cum o fi patul asta, dar tare m-as infige in el

Dana_Retetegg 1

27.01.2014, 22:16

sebirizescu 1

27.01.2014, 22:47

bun

Bunica 1

27.01.2014, 22:47

L-ai asezat pe pat ca sa-l mananci?

marcela1979 1

28.01.2014, 01:50

foarte bun pestele

Krystyan Trendy 1

28.01.2014, 13:26

super

Alexandra Burz 1

29.01.2014, 23:52

mama mama ce avem noi aici...la favorite direct

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Păstrăv cu arome mediteraneene