Foi cu crema de gris

de Julie in Prajituri, 8 Aug 2010 | 9023 vizualizari

COMENTARII (20)

Corinuta 1

08.08.2010, 15:42

Trimiti si la Oradea 2 bucatele? Las 5 furcu si aici!

nadina73 1

08.08.2010, 16:14

si in spania 4 bucatele

nadina73 1

08.08.2010, 16:14

si 5 furcu pt ca trimit colet

rivka 1

08.08.2010, 16:39

oooo arata fantastic! nu am mai mancat vreodata prajitura de asta!

Laly 1

08.08.2010, 16:42

Si la Bucuresti o portie

madi_marin 1

08.08.2010, 16:44

Dana Cristea - pusikmea 1

08.08.2010, 16:46

ce bn arata!!!!

Ina 1

08.08.2010, 16:52

mmmm, eu ii zic mimoza, asteia, dar ii pun si-un strat de gem acrisor

Miha 1

08.08.2010, 17:02

Super!

Rocsi 1

08.08.2010, 18:37

gaby_duceag 1

08.08.2010, 18:51

si mie-mi plac cu foi desi mi-e urat uneori sa le fac

Julie 1

08.08.2010, 21:35

No,tu,Corina! Doua bucatele sa fie!

Julie 1

08.08.2010, 21:35

Nadina, 4 pentru tine,pe colet!

Julie 1

08.08.2010, 21:37

Rivka, te servesc eu acum ,daca nu ai mai mancat niciodata! E foarte aromata ! Laly, normal ca si la Bucuresti trimit o portie!

Julie 1

08.08.2010, 21:38

Ina, frumos ii mai spui acestei prajituri Am pus si eu gem acrisor de caise ,dar deasupra!

Julie 1

08.08.2010, 21:39

Madi, Pusik, Miha, Rocsi multumesc mult !

Julie 1

08.08.2010, 21:40

Gaby, daca ti-e urat sa le faci...las' ca ti le fac eu si ti le trimit la pachet!

Corinuta 1

08.08.2010, 23:44

mersi!

jolygina 1

09.08.2010, 00:46

trebuie incercata curnd,iau si eu o bucatica

Julie 1

09.08.2010, 08:33

Corina, Joly, poti lua si doua, e delicioasa!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi de napolitane