Foi cu miere de albine si crema de vanilie

de diaconta in Prajituri, 27 Dec 2011 | 24682 vizualizari

COMENTARII (79)

diaconta 1

27.12.2011, 22:19

Mirela cred ca de-aia ma ingras si eu si eu gandeam ca mananc prea mult

gaby_duceag 1

28.12.2011, 11:53

alea 3 pentru mine le-ai taiat, no?

diaconta 1

28.12.2011, 12:08

pentru tine desigur am mai pus cateva,dar nu spunem sa auda toata lumea

Cris2711 1

29.12.2011, 19:36

io am auzit si io vreau acum trei bucatoaie

diaconta 1

29.12.2011, 19:38

Cris,sa stii ca ai un piculet de noroc asta pentru ca mi-esti draga am si pentru tine niste bucatoaie,doar ai vazut cate foi au fost daca nu ,mobilizez echipa si un doi mai facem

Cris2711 1

29.12.2011, 19:41

pana imi fac eu OK,Dia reteta este geniaaaaalaaaaa

diaconta 1

29.12.2011, 19:43

mai mult banala decat geniala

MyCookingLife 1

30.12.2011, 00:14

Foarte bine arata glazura ta - lucioasa, uniforma! S-a notat in retetar!

diaconta 1

30.12.2011, 19:18

Ramona,si mie mi-a placut glazura cand am vazut-o la Lavinia e lucioasa si se intareste exact cat trebuie,mai ales ca foile se inmoaie si glazura nu trebuie sa fie casanta

Bucataras Medi 1

30.12.2011, 20:30

ma inebunesti tu pe mine cu dulcegariile tale.

diaconta 1

30.12.2011, 20:45

Sorry,nu asta era intentia

marcela1979 1

01.01.2012, 23:23

La multi ani

hpopan 1

10.01.2012, 16:20

asa prajitura de miere nam vazut de cind sunt.. abia astept sa incerc reteta... multumesc mult!

diaconta 1

10.01.2012, 16:23

Hpopan,multumesc ti-o recomand cu drag, e minunata

mena29 1

10.01.2012, 17:55

Chiar ca arata super bine

diaconta 1

10.01.2012, 21:16

Mena
asa ar trebui sa fie,doar am facut echipa cu mama

Sim0na 1

07.02.2012, 20:15

Cred ca-i foarte buna! Am furat reteta! Pup

diaconta 1

07.02.2012, 21:32

Simona ma bucur ca-ti place
e o reteta excelenta,o facem de ani de zile
niciodata nu lipseste la sarbatori si nu numai
foile se inmoaie atat de frumos dupa ce se pune crema

VERONICA2607 1

10.03.2012, 09:39

super buna

Tuxedo 1

20.06.2013, 17:15

Ma apuc sa o fac!

diaconta 1

20.06.2013, 17:16

gabriela,foile astea se pastreaza asa de bine,intotdeauna le facem din timp si le umplem cu o zi inainte.Se inmoaie foarte bine de la crema.

Tuxedo 1

20.06.2013, 17:18

am vazut! initial am zis ca fac foile de la alba ca zapada, dar m-am razgandit, am vrut ceva deosebit! . Mersic!

diaconta 1

20.06.2013, 19:20

Pupici Gabriela
Astept sa vad daca ti-au placut

Tuxedo 1

21.06.2013, 15:45

Diaaaaaaaa!!!!!! vai daca ai stii cat de buna mi-a iesit! mama e in delir si eu la fel! foile astea sunt cele mai bune! am facut portie dubla si mi-au iesit 4 foi mari, sa zicem cat tava de aragaz, si am facut-o cu crema de lamaie si gem de mure, nu pot sa-ti spun cat de incantata sunt! de acum incolo numai p-astea le fac! te puuup mult de tot!

diaconta 1

21.06.2013, 15:56

Gabriela foarte mult ma bucur.
Mama le face la fiecare sarbatoare,sunt cele mai bune.
Parca mi le inchipui cu gem de mure .
Si noi facem 3 portii,adica 9 foi ca avem doua tavi mai mici,8 foi le umplem si una o mancam asa ))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Trio Cioco