Friganele

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 27 Ian 2013 | 3306 vizualizari

COMENTARII (25)

Bunica 1

27.01.2013, 10:10

Un mic dejun excelent!

adnia 1

27.01.2013, 10:10

si eu ii fac baiatului cateodata! sunt foarte bune!

Mutulica 1

27.01.2013, 10:18

si eu fac chiar mai bune decat ale Inei , zic eu .

alilianaa 1

27.01.2013, 10:20

Este Bunica. Si sunt buneeee......

alilianaa 1

27.01.2013, 10:20

Si eu pentru fiica-mea am facut Adnia!

alilianaa 1

27.01.2013, 10:20

Costel, daca citeste Ina....

Bunica 1

27.01.2013, 10:22

Costele, o sa te puna in fiecare dimineata se pregatesti micul dejun

Mutulica 1

27.01.2013, 10:24

Cine o obliga sa citeasca ? Oricum , i-am spus si ei ca eu le fac mai bune .Ale mele sunt crocante , ale ei sunt pufoase . pentru ca le face cu lapte . Eu le fac doar cu oua si le pun miere .Ea le mananca fara miere , sunt cam ca ale tale dar fara piper si sare .

alilianaa 1

27.01.2013, 10:29

Nu o obliga nimeni, citeste din intamplare

Ina 1

27.01.2013, 10:34

)

alilianaa 1

27.01.2013, 10:34

Ina

Ina 1

27.01.2013, 10:36

Eu le faceam doar cu oua , pana sa stau in gazda, la facultate. Gazda mea le inmuia usor painea in lapte cu zahar, apoi o trecea prin ou si-o prajea. Parca mancai prajitura insiropata . Dar lui Mutulica-i plac doar cu ou )
Indiferent cum le facem, sunt tare bune si la indemana oricui

MotanLaOale 1

27.01.2013, 10:42

delia64 1

27.01.2013, 10:48

gaby_gabytza 1

27.01.2013, 10:53

plaaace

Geanina87 1

27.01.2013, 11:42

Si eu mananc la fel ca Mutulica.Doar cu ou.

portiadelumina 1

27.01.2013, 11:42

Eu n-am mai apucat

Lau 1

27.01.2013, 12:05

mi-ai facut pofta

Lavinia 1

27.01.2013, 12:06

Rocsi 1

27.01.2013, 12:18

Chiar zilele astea ziceam ca nu am facut de multi ani..

Bya Ralu 1

27.01.2013, 12:26

gaby_duceag 1

27.01.2013, 13:20

şi nouă ne plac!

Merisor 1

27.01.2013, 13:24

Si noua la fel!

Cris2711 1

27.01.2013, 14:03

bune tare

alilianaa 1

27.01.2013, 16:27

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Friganele