Friptura de ied impanata cu usturoi

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 8 Mai 2010 | 23540 vizualizari

COMENTARII (38)

Bucataras Medi 1

08.05.2010, 21:30

ionela, e asa de bun ca a meritat sa-l sacrificam

Bucataras Medi 1

08.05.2010, 21:33

Ela , daca tot l-am sacrificat nu trebuie sa-l mancam?..................

Bucataras Medi 1

08.05.2010, 21:34

Sylvia, multumesc!....ti-am pastrat , asteapta ca trebuie sa soseasca coletul

ela 1

08.05.2010, 22:48

medi am vrut sa vin,dar m-am impiedicat de ina si de gaby si mi-am sucit piciorul si nu am mai putut fugi sa te prind din urma

Bucataras Medi 1

08.05.2010, 23:02

offffff, sper ca nu ti l-ai sucit prea rau................pup eu si trece ,da?.................

ela 1

08.05.2010, 23:08

sa le bati,ca ele sunt de vina

madi_marin 1

09.05.2010, 10:17

mama mama....ce bine arata... vin si eu cu 5 furculite sa pap asa bunatate....daca o mai fi ceva, ca am vazut ca e cam inghesuiala.....

Bucataras Medi 1

09.05.2010, 10:54

Ela ,de data asta le iert dar daca se mai repeta nu le mai luam la nadina

Bucataras Medi 1

09.05.2010, 10:55

Multumesc,Madi!.............pai sa stii ca Ela a facut ravagii ieri, a mancat pana ia venit rau si astazi cred ca zace in pat

Bunica 1

09.05.2010, 22:48

Se cunoaste ca a venit primavara, fetele au chef de vorba si pregatesc bucate frumos colorateFoaaaaaarte bun iedul!

ela 1

09.05.2010, 22:53

bunica aici deja e desmat culinar

Bucataras Medi 1

10.05.2010, 09:29

Bunica,suntem cam guralive, nu?...........intradevar a fost tare bun, te rog indrazneste si gusta.................

Bucataras Medi 1

10.05.2010, 09:30

ha,ha,ha...................cred ca ai dreptate,Ela.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu sos de rosii si bacon