Friptura de miel

de Sylvia in Oaie, 22 Apr 2014 | 6023 vizualizari

COMENTARII (44)

Sylvia 1

22.04.2014, 18:18

am venit si eu cu mielul

Bya Ralu 1

22.04.2014, 18:21

cat de super arata!nu mananc miel dar de la tine as gusta

mihaelar63 1

22.04.2014, 18:22

Sylvia , mielul tau seamana in mare parte cu al meu . Tot cam atat l-am marinat si eu . Am folosit o parte din ingrediente si l-am preparat la foc mic aproximativ 3 ore . sa fie teepatie la mijloc ?

tiby 1

22.04.2014, 18:23

super !

MotanLaOale 1

22.04.2014, 18:24

bun bun

Corinuta 1

22.04.2014, 18:24

Of mama, da ce de rabdare ai!

-Miti- 1

22.04.2014, 18:25

si eu as vrea

Sylvia 1

22.04.2014, 18:29

Mihaela , ma bucur de telepatia asta a ieist bestiala fripturica ta imi imaginez

Sylvia 1

22.04.2014, 18:30

Corinuta am rabdare si o tona de pasiune daca vreau sa fac ceva pot fi extrem de meticuloasa pe catde aiurita pot fi cu o tona de alte lucruri

Sylvia 1

22.04.2014, 18:30

vad ca Digenzym-ul e sub poza cu mielul putem manca deci linistiti

cristeena20 1

22.04.2014, 18:31

cea mai buna !!!!mmmmm...ador mielul facut asa!!!!

Bunica 1

22.04.2014, 18:33

Cu sau fara voie si al nostru a stat mult la marinat

simona72 1

22.04.2014, 18:34

Acum chiar nu mai pot de pofta...am plecat la masa!

Alexandra Burz 1

22.04.2014, 18:46

Super bun trebuie sa fir

Sylvia 1

22.04.2014, 18:47

pofta mare Simona

Sylvia 1

22.04.2014, 18:47

Bunica si banuiesc ca ai esit minunat , miemi-e dor de un miel fraged la gratar

Alexandra Burz 1

22.04.2014, 18:47

Fie* cu siguranta a meritat asteptarea

merisor 1

22.04.2014, 18:56

Trec reteta la favorite, poate la anu' vor avea si ai mei chef sa pape miel

Lia_ 1

22.04.2014, 19:07

reteta asta o asteptam

simonacallas 1

22.04.2014, 19:13

Minunat arata. Interesanta ideea cu etapele de gatire

Constelatialeu 1

22.04.2014, 19:13

Inchid ochii,ca iar salivez.La chestii din astea sunt tare pofticioasa,nu ma pot abtine..

Sylvia 1

22.04.2014, 19:20

o sa vedeti si in alte retete ca temperatura este adesea esentiala i prepararea carniisi e rezultatului final, unele carnuri sint mai bune prepareta la temperatura mica timp de multe ore , de exeplu vita se prepara la cuptor si la 80 de grade timp de 2-3 ore depinde de cantitate o sa va pun si retete de genul acesta , iese o minunatie de carne

Satisfyyourcravings 1

22.04.2014, 19:41

Cat de delicioasa!

madi_marin 1

22.04.2014, 20:25

Arata intr-un mare fel!

Rocsi 1

22.04.2014, 21:33

Chiar daca nu mananc pot sa zic ca arata grozav

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pulpă de berbec la tavă