Friptura de miel

de Sylvia in Oaie, 22 Apr 2014 | 6442 vizualizari

COMENTARII (44)

Sylvia 1

22.04.2014, 18:18

am venit si eu cu mielul

Bya Ralu 1

22.04.2014, 18:21

cat de super arata!nu mananc miel dar de la tine as gusta

mihaelar63 1

22.04.2014, 18:22

Sylvia , mielul tau seamana in mare parte cu al meu . Tot cam atat l-am marinat si eu . Am folosit o parte din ingrediente si l-am preparat la foc mic aproximativ 3 ore . sa fie teepatie la mijloc ?

tiby 1

22.04.2014, 18:23

super !

MotanLaOale 1

22.04.2014, 18:24

bun bun

Corinuta 1

22.04.2014, 18:24

Of mama, da ce de rabdare ai!

Adinuta san 1

22.04.2014, 18:25

si eu as vrea

Sylvia 1

22.04.2014, 18:29

Mihaela , ma bucur de telepatia asta a ieist bestiala fripturica ta imi imaginez

Sylvia 1

22.04.2014, 18:30

Corinuta am rabdare si o tona de pasiune daca vreau sa fac ceva pot fi extrem de meticuloasa pe catde aiurita pot fi cu o tona de alte lucruri

Sylvia 1

22.04.2014, 18:30

vad ca Digenzym-ul e sub poza cu mielul putem manca deci linistiti

cristeena20 1

22.04.2014, 18:31

cea mai buna !!!!mmmmm...ador mielul facut asa!!!!

Bunica 1

22.04.2014, 18:33

Cu sau fara voie si al nostru a stat mult la marinat

simona72 1

22.04.2014, 18:34

Acum chiar nu mai pot de pofta...am plecat la masa!

Alexandra Burz 1

22.04.2014, 18:46

Super bun trebuie sa fir

Sylvia 1

22.04.2014, 18:47

pofta mare Simona

Sylvia 1

22.04.2014, 18:47

Bunica si banuiesc ca ai esit minunat , miemi-e dor de un miel fraged la gratar

Alexandra Burz 1

22.04.2014, 18:47

Fie* cu siguranta a meritat asteptarea

merisor 1

22.04.2014, 18:56

Trec reteta la favorite, poate la anu' vor avea si ai mei chef sa pape miel

Lia_ 1

22.04.2014, 19:07

reteta asta o asteptam

simonacallas 1

22.04.2014, 19:13

Minunat arata. Interesanta ideea cu etapele de gatire

Constelatialeu 1

22.04.2014, 19:13

Inchid ochii,ca iar salivez.La chestii din astea sunt tare pofticioasa,nu ma pot abtine..

Sylvia 1

22.04.2014, 19:20

o sa vedeti si in alte retete ca temperatura este adesea esentiala i prepararea carniisi e rezultatului final, unele carnuri sint mai bune prepareta la temperatura mica timp de multe ore , de exeplu vita se prepara la cuptor si la 80 de grade timp de 2-3 ore depinde de cantitate o sa va pun si retete de genul acesta , iese o minunatie de carne

Satisfyyourcravings 1

22.04.2014, 19:41

Cat de delicioasa!

madi_marin 1

22.04.2014, 20:25

Arata intr-un mare fel!

Rocsi 1

22.04.2014, 21:33

Chiar daca nu mananc pot sa zic ca arata grozav

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

11390 puncte

RODIMUR

5340 puncte

mirela0911

5180 puncte

Rocsi

4900 puncte

Constelatialeu

4200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata de toamna cu bureti
  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel la cuptor