Friptura de miel

de Sylvia in Oaie, 22 Apr 2014 | 11496 vizualizari

COMENTARII (44)

Sylvia 1

22.04.2014, 18:18

am venit si eu cu mielul

Bya Ralu 1

22.04.2014, 18:21

cat de super arata!nu mananc miel dar de la tine as gusta

mihaelar63 1

22.04.2014, 18:22

Sylvia , mielul tau seamana in mare parte cu al meu . Tot cam atat l-am marinat si eu . Am folosit o parte din ingrediente si l-am preparat la foc mic aproximativ 3 ore . sa fie teepatie la mijloc ?

tiby 1

22.04.2014, 18:23

super !

MotanLaOale 1

22.04.2014, 18:24

bun bun

Corinuta 1

22.04.2014, 18:24

Of mama, da ce de rabdare ai!

Mitinita 1

22.04.2014, 18:25

si eu as vrea

Sylvia 1

22.04.2014, 18:29

Mihaela , ma bucur de telepatia asta a ieist bestiala fripturica ta imi imaginez

Sylvia 1

22.04.2014, 18:30

Corinuta am rabdare si o tona de pasiune daca vreau sa fac ceva pot fi extrem de meticuloasa pe catde aiurita pot fi cu o tona de alte lucruri

Sylvia 1

22.04.2014, 18:30

vad ca Digenzym-ul e sub poza cu mielul putem manca deci linistiti

cristeena20 1

22.04.2014, 18:31

cea mai buna !!!!mmmmm...ador mielul facut asa!!!!

Bunica 1

22.04.2014, 18:33

Cu sau fara voie si al nostru a stat mult la marinat

simona72 1

22.04.2014, 18:34

Acum chiar nu mai pot de pofta...am plecat la masa!

Alexandra Burz 1

22.04.2014, 18:46

Super bun trebuie sa fir

Sylvia 1

22.04.2014, 18:47

pofta mare Simona

Sylvia 1

22.04.2014, 18:47

Bunica si banuiesc ca ai esit minunat , miemi-e dor de un miel fraged la gratar

Alexandra Burz 1

22.04.2014, 18:47

Fie* cu siguranta a meritat asteptarea

Merisor 1

22.04.2014, 18:56

Trec reteta la favorite, poate la anu' vor avea si ai mei chef sa pape miel

Lia_ 1

22.04.2014, 19:07

reteta asta o asteptam

simonacallas 1

22.04.2014, 19:13

Minunat arata. Interesanta ideea cu etapele de gatire

Constelatialeu 1

22.04.2014, 19:13

Inchid ochii,ca iar salivez.La chestii din astea sunt tare pofticioasa,nu ma pot abtine..

Sylvia 1

22.04.2014, 19:20

o sa vedeti si in alte retete ca temperatura este adesea esentiala i prepararea carniisi e rezultatului final, unele carnuri sint mai bune prepareta la temperatura mica timp de multe ore , de exeplu vita se prepara la cuptor si la 80 de grade timp de 2-3 ore depinde de cantitate o sa va pun si retete de genul acesta , iese o minunatie de carne

Satisfyyourcravings 1

22.04.2014, 19:41

Cat de delicioasa!

madi_marin 1

22.04.2014, 20:25

Arata intr-un mare fel!

Rocsi 1

22.04.2014, 21:33

Chiar daca nu mananc pot sa zic ca arata grozav

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocana de ied