Friptura de porc in punga Knorr

de alilianaa in Porc, 4 Ian 2014 | 2747 vizualizari

COMENTARII (32)

MotanLaOale 1

04.01.2014, 17:29

Pushaa 1

04.01.2014, 17:38

buna tare de tot

Ina 1

04.01.2014, 17:44

Ia sa pui in punga si cartofi, sa vezi ce buni ies! Doar ca trebuie sa-i mananci fierbinti, ca reincalziti nu-s buni

simona72 1

04.01.2014, 18:03

Tare frageda-i carnita facuta la punga! Cum zice si Ina sunt buni si cartofii sau alte legume..

Bunica 1

04.01.2014, 18:04

Ia,ia ca nu vad muraturile

Bya Ralu 1

04.01.2014, 18:04

bun bun

Aurelia 07_07 1

04.01.2014, 18:10

Micutza Luana 1

04.01.2014, 18:11

bunaaaaaa

alilianaa 1

04.01.2014, 18:22

Vladimir, multumesc

alilianaa 1

04.01.2014, 18:22

Pusha, multumesc

alilianaa 1

04.01.2014, 18:23

Ina, in reteta asa spunea, sa pun si cartofi, dar am renuntat....am optat pentru ciupercile aleamultumesc frumos pentru apreciere.

alilianaa 1

04.01.2014, 18:24

Simo, am sarit peste...multumesc

alilianaa 1

04.01.2014, 18:25

Buni,multumesc.... da, parca muraturi se cereau, dar am facut mamaliguta si am zis ca merge cu ciupercile.

alilianaa 1

04.01.2014, 18:25

Bya, multumesc

alilianaa 1

04.01.2014, 18:25

Ica, multumesc

alilianaa 1

04.01.2014, 18:25

Luana, multumesc

Cris2711 1

04.01.2014, 19:09

Place

Panacris 1

04.01.2014, 19:23

alilianaa 1

04.01.2014, 19:38

Cris, multumesc.

alilianaa 1

04.01.2014, 19:38

Cristina, multumesc

Zamfira 1

04.01.2014, 19:44

Buna, buna fripturica..hmmm ce aroma!!!

Rocsi 1

04.01.2014, 20:59

Ma servesc si eu cu o bucatica

- Andreea - 1

04.01.2014, 22:31

Vin si eu la masa

mihaelar63 1

04.01.2014, 23:34

Ce suculenta a ramas carnea

alilianaa 1

05.01.2014, 08:57

Melinda, multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

4879 puncte

Rocsi

4490 puncte

Constelatialeu

4267 puncte

Lau

Lau 9

4125 puncte

lucy2002

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Melci cu nuca , stafide si scortisoara

ieri la 23:05

Prăjitură turnată cu brânză

ieri la 21:41

 Tortellini cu sos cheddar , jambon si fasole verde

ieri la 21:33

Jumari extra

ieri la 21:04

RETETA RECOMANDATA
Friptura aromata de porc