Friptura de porc in punga Knorr

de alilianaa in Porc, 4 Ian 2014 | 3665 vizualizari

COMENTARII (32)

MotanLaOale 1

04.01.2014, 17:29

Pushaa 1

04.01.2014, 17:38

buna tare de tot

Ina 1

04.01.2014, 17:44

Ia sa pui in punga si cartofi, sa vezi ce buni ies! Doar ca trebuie sa-i mananci fierbinti, ca reincalziti nu-s buni

simona72 1

04.01.2014, 18:03

Tare frageda-i carnita facuta la punga! Cum zice si Ina sunt buni si cartofii sau alte legume..

Bunica 1

04.01.2014, 18:04

Ia,ia ca nu vad muraturile

Bya Ralu 1

04.01.2014, 18:04

bun bun

Aurelia 07_07 1

04.01.2014, 18:10

Micutza Luana 1

04.01.2014, 18:11

bunaaaaaa

alilianaa 1

04.01.2014, 18:22

Vladimir, multumesc

alilianaa 1

04.01.2014, 18:22

Pusha, multumesc

alilianaa 1

04.01.2014, 18:23

Ina, in reteta asa spunea, sa pun si cartofi, dar am renuntat....am optat pentru ciupercile aleamultumesc frumos pentru apreciere.

alilianaa 1

04.01.2014, 18:24

Simo, am sarit peste...multumesc

alilianaa 1

04.01.2014, 18:25

Buni,multumesc.... da, parca muraturi se cereau, dar am facut mamaliguta si am zis ca merge cu ciupercile.

alilianaa 1

04.01.2014, 18:25

Bya, multumesc

alilianaa 1

04.01.2014, 18:25

Ica, multumesc

alilianaa 1

04.01.2014, 18:25

Luana, multumesc

Cris2711 1

04.01.2014, 19:09

Place

Panacris 1

04.01.2014, 19:23

alilianaa 1

04.01.2014, 19:38

Cris, multumesc.

alilianaa 1

04.01.2014, 19:38

Cristina, multumesc

Zamfira 1

04.01.2014, 19:44

Buna, buna fripturica..hmmm ce aroma!!!

Rocsi 1

04.01.2014, 20:59

Ma servesc si eu cu o bucatica

- Andreea - 1

04.01.2014, 22:31

Vin si eu la masa

mihaelar63 1

04.01.2014, 23:34

Ce suculenta a ramas carnea

alilianaa 1

05.01.2014, 08:57

Melinda, multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Obraji de porc in sos de cidru