Friptura de porc la gratar cu cartofi prajiti.

de dicarmencitta1957 in Porc, 17 Feb 2010 | 5539 vizualizari

COMENTARII (8)

Miha 1

18.02.2010, 08:59

Foarte apetisant! Piperul asta roz de care spui e de fapt piperul rosu?

madi_marin 1

18.02.2010, 09:15

nu e acelasi lucru cu piperul rosu....stiu ca e mai fim si mai putin iute....si cica merge la peste si legume mai bine....acum...fiecare il foloseste la ce preparat vrea....oricum, porcul la gratar e de neegalat..

Miha 1

18.02.2010, 09:45

Ahaaa...mersi Madi. Nu stiam ca exista si roz.

dicarmencitta1957 1

18.02.2010, 11:52

Piperul roz nu este foarte iute.Eu de obicei nu mananc prea condimentat,dar acest piper are si un miros foarte mmmm, destul de bun si este accesibil la mancat..Acum depinde de gusturile fiecaruia.Piperul rosu este iute(un fel de chilli la gust).Cand il cumperi din supermarket,scrie pe punguta piper roz.Multumesc,pentru comentarii sunteti deosebite.

Sylvia 1

18.02.2010, 12:22

Vai ce imiplace meniul asta daca as avea o metoda sa fentez kg cred ca cateva ori pe saptamana as manca asa ceva combinatia perfecta

rivka 1

19.02.2010, 22:46

cine nu sylvia dar miha tine secret felul cum se pastreaza slaba si faina .

imi plac si farfuriile

Oana 1

19.02.2010, 22:58

Chiar ca sunt super farfuriile Iami gratarelul cu cartofi si muraturi

Rahela Velicu 1

23.06.2021, 22:23

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita din limba de porc