Friptura de porc la tava

de Valclaudia in Porc, 25 Dec 2014 | 14566 vizualizari

COMENTARII (19)

Adele 1

25.12.2014, 18:16

MotanLaOale 1

25.12.2014, 18:20

T I M E A 1

25.12.2014, 18:30

Constelatialeu 1

25.12.2014, 18:36

Porcul asta n-a avut si coaste?

Valclaudia 1

25.12.2014, 18:39

cred ca n-a avut dacat o pulpa si aia firava

Constelatialeu 1

25.12.2014, 19:05

A fost porc crizat...

Bya Ralu 1

25.12.2014, 19:18

Bună

Geanina87 1

25.12.2014, 20:53

alilianaa 1

25.12.2014, 21:13

tare buna!

Bunica 1

25.12.2014, 21:48

Mmmmmm,ce bună!

mihaelar63 1

25.12.2014, 23:17

De aici gust . Mai ales carnacirii primii

deyutzky 1

25.12.2014, 23:50

MOKUSKA 1

26.12.2014, 08:54

mirela0911 1

26.12.2014, 09:39

Ce buuuun!

Rocsi 1

26.12.2014, 21:18

Ahhh, ce m-as infinge in ea daca as putea

Panacris 1

27.12.2014, 09:14

Azi îi vine rândul

elucubratiiculinare 1

27.12.2014, 16:11

foarte buna

marcela1979 1

01.01.2015, 10:47

delicioasa

Oana 1

05.01.2015, 15:03

Bunatate mare! As vrea un carnacior de-acolo!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciolan de porc afumat cu cartofi, la cuptor