Friptura de pui cu cartofi si rosii cherry in sos de vin cu rozmarin si cimbru la vasul de lut, tajine

de rivka in Pui, 14 Sep 2010 | 7530 vizualizari

COMENTARII (39)

rivka 1

14.09.2010, 21:59

Bucataras Medi 1

15.09.2010, 14:18

pe langa fripturica si fundalul este nemaipomenit de reusit...............m-am intors sa vad ce se mai intampla pe aici

Bunica 1

15.09.2010, 14:58

Este preparat pentru cina festiva ? Arata super ! medi......, suntem pe baricade....

rivka 1

15.09.2010, 21:32

multumesc nu e pt cina festiva ...nu , este pt cina oarecare acasa....

cristinne 1

28.09.2010, 10:48

arata f bine..
PS; daca ii spun bunicii mele ca am gatit cu rosii cherry o sa se uite la mine ca pisica in calendar cred ca cuvantul romanesc era: rosii ciresele, nu?? bunicamea stie de rosii ciresele) insa de cherry cu siguranta nu!

PS: nu o lua personal, am vrut doar sa fac o paranteza pe mine m-a amuzat toata discutia de la pudding

o zi frumoasa!

rivka 1

28.09.2010, 11:34

cristinne draga, daca asa se numesc rosiile alea nu pot decat sa iti multumesc ca m-ai invatat ceva ! , eu cand am plecat din romania nu mai vazusem asemena rosii ...peste hotare le-am vazut prima data si sub aceasta denumire.
au un echivalent romanesc se pare, foarte bine, am mai INVATAT ceva ,merci

gaby_duceag 1

28.09.2010, 11:52

vezi tu rivko cate inveti daca mai intri pe bucataras?)) ia sa-mi ziceti mie, cum e corect arbitru sau albitru?ia sefu' sari cu raspunsu')))

gaby_duceag 1

28.09.2010, 11:53

dar vreau argumentat, nu asa..cu trimitere la dex, ca am si google
)))

cristinne 1

29.09.2010, 13:31

din ce stiu eu rosiile ciresele sunt cultivate in masa de curand si in romania.. existau si inainte insa cum pe vremea comunismului nu prea se stia de tot felul de retete care mai de care mai pompoase cam acum, rosiile cherry nu erau printre preferatele romanilor.. bunica-mea a inceput sa le cultive de amuzamentul meu si ca dau bine in gradina mai mult, imi plac, am impresia ca-s mai dulci, mai parfumate,desi sunt pline de seminte) insa pt bulion nu o vad ca "plange" dupa ele..si nici pt salate.

cristinne 1

29.09.2010, 13:37

PS: stiam ca e corect arbitru si nu albitru..desi unii folosesc ambele variante si la fotbal si cand e vorba de liber arbitru..acum nu stiu exact care si cum e corect sigur..care e prof de romana pe aici, sa ne explice mai bine? ca m-a facut curioasa si pe mine gaby_d

Cris2711 1

19.12.2010, 17:55

senzational

Ligia Bxl 1

21.12.2010, 16:46

ce bine arta

elena1988 1

08.02.2011, 13:52

babi5 1

17.06.2013, 10:38

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aripioare cu sos