Friptura din piept de pui in vas Zepter

de camelia75 in Pui, 5 Iul 2013 | 5797 vizualizari

COMENTARII (27)

Geanina87 1

05.07.2013, 22:06

buna si sanatoasa

Merisor 1

05.07.2013, 22:10

Ce bine arata! Si imi inchipui ce gust bun are!

Corinuta 1

05.07.2013, 22:10

tare bine arata!
Cami, mai du-te o data la reteta si pune mai bine CAPACU' ala, ca sta gresit!))

Lorra 1

05.07.2013, 22:13

Pai ce-ai facut ? Nici bine nu ai ajuns acasa si te-ai si apucat de treaba ??? Mmmm...tare buna fripturica ta

Merisor 1

05.07.2013, 22:19

Corina

MotanLaOale 1

05.07.2013, 22:21

camelia75 1

05.07.2013, 22:23

Corina,am vb cu CAPACUL si am rezolvat!!!!

Alinutza80 1

05.07.2013, 22:27

adnia 1

05.07.2013, 22:28

Rocsi 1

05.07.2013, 22:42

diaconta 1

05.07.2013, 22:45

bine ca s-a rezolvat pana am ajuns eu )))

Merisor 1

05.07.2013, 22:46

Eu nu il vad rezolvat mai vorbeste si a doua oara cu el acolo unde il mai lasi 1 minut

Corinuta 1

05.07.2013, 22:48

Asa zici Die? Da uitatu-te-ai?

Miha 1

05.07.2013, 22:53

gata, am vorbit eu cu el

camelia75 1

05.07.2013, 22:58

Merisor,sa-mi trag una daca vaz' !!! Eu zic ca mi se trage de la intalnirea cu fetele!!!
Miha, scoate-ma din dilema!!!e rezolvat?

diaconta 1

05.07.2013, 23:05

Lasa tu capacul,da-ne pieptul ))))))

diaconta 1

05.07.2013, 23:05

Miha,cum i-ai zis????
Sa lase friptura goala?....adica descoperita

Miha 1

05.07.2013, 23:11

Cami, da...

Miha 1

05.07.2013, 23:11

Die, iar vii cu precizari suplimentare?

diaconta 1

05.07.2013, 23:15

Numa' incercam sa inteleg,ca nu stiu de ce nu statea capacu' pe piept,n-o fi fost destul de ...generos?

camelia75 1

05.07.2013, 23:18

Mersi mult Miha!
Dia,bine ca n-a zis sa las "pieptul" decoperit!!!

diaconta 1

05.07.2013, 23:20

))))
acoperit,descoperit,mie-mi place oricum

camelia75 1

05.07.2013, 23:40

Dia,

Dea_Dea 1

06.07.2013, 08:58

Ce fain arata!!

simona72 1

06.07.2013, 11:51

Simplu si bun!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu ciuperci si pulpe de pui