Friptura la tigaie

de mihaelar63 in Pui, 7 Iun 2013 | 7121 vizualizari

 

M-am inspirat dintr-un Clik-pofta buna. Mi-a placut reteta pentru ca se prepara rapid si pentru ca are oregano. Este potrivita pentru un pranz sau o cina rapida si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept pui dezosat si fara piele
  • 1 Kg cartofi noi
  • 1 ardei kapia rosu
  • 2 legaturi patrunjel verde
  • 2 cepe verzi
  • 2 fire usturoi verde
  • 2 linguri ulei
  • oregano
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura la tigaie:

Cartofii  noi se spala bine si se pun la fiert in apa cu sare si o legatura de patrunjel .

Legumele se curata se spala si se feliaza .

Pieptul de pui  se feliaza bucati nu prea mari se sareaza , se prajeste la tigaie pana se rumeneste .

Cand puiul e rumenit se adauga kapia , ceapa si usturoiul prajindu-se pana devin sticloase.

La sfarsit se adauga cartofii noi taiati jumatati sau sferturi[ in functie de marimea lor ] , se condimenteaza cu piper si oregano .Prajiti amestecand usor inca 5 minute .

Serviti cu mult patrunjel verde maruntit .

TIPS-URI

1

Se poate prepara si cu carne de vitel sau porc .

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui cu cartofi si rosii cherry in sos de vin cu rozmarin si cimbru la vasul de lut, tajine