Fudulii de porc la tigaie

de Ina in Mancaruri cu carne, 16 Oct 2012 | 59011 vizualizari

 

Stiu ca iar strambati din nas, dar noua ne plac fooarte mult! Cred ca asta e si norocul nostru de le gasim si ieftine ( 7,8 lei/ kg ): oamenii nu le agreeaza si nu le cumpara. (dar nu stiu ei ce pierd)

 

INGREDIENTE

  • 8 fudulii de porc
  • sare
  • putin otet
  • condiment pentru gratar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fudulii de porc la tigaie:

Fuduliile se cresteaza si se jupoaie de camasa invelitoare (scrot), apoi se feliaza pe lung si se pun intr-un vas cu otet si sare, pentru 30 minute.


Se scurg bine intr-o strecuratoare si se spala in 2-3 ape reci, pentru a indeparta mirosul de otet. Presaram sare si condiment pentru gratar, apoi le frigem pe tigaia incinsa. La inceput vor lasa multa apa, care va fi scursa de cate ori este nevoie. Le intoarcem pe toate partile, iar cand sunt rumenite le scoatem pe o farfurie si le servim cu muraturi sau catei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fudulii de porc la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (46)

Sim0na 1

18.10.2012, 12:46

Uite cum se compenseaza treaba..

Lavinia 1

09.12.2012, 17:44

Ce mult imi plac

DIANA B 1

17.08.2017, 12:05

De unde fudulii , ca eu n-am vazut niciodata in comert . N-am mai mancat asa ceva de pe cand venea veterinarul din teritoriu si ne aducea si noua .
Pur si simplu mi-ai facut pofta!
Delicioase!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Cozonaci cu crema de nuci si rahat!

de abetina 3

ieri la 22:17

Pasca cu ciocolata

de oanapl 6

ieri la 14:14

Sufleu de brocoli

de dantes 5

ieri la 12:10

Drob de miel

de anca_rm 6

ieri la 08:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

5498 puncte

Panacris

4570 puncte

mirela0911

2459 puncte

 Adi

2000 puncte

mihaelar63

1874 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinta cu spanac si aluat de casa
  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Cozonaci cu crema de nuci si rahat!

de abetina 3

ieri la 22:17

Pasca cu ciocolata

de oanapl 6

ieri la 14:14

Sufleu de brocoli

de dantes 5

ieri la 12:10

Drob de miel

de anca_rm 6

ieri la 08:24

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu carnati