Fudulii de porc la tigaie

de Ina in Mancaruri cu carne, 16 Oct 2012 | 66394 vizualizari

 

Stiu ca iar strambati din nas, dar noua ne plac fooarte mult! Cred ca asta e si norocul nostru de le gasim si ieftine ( 7,8 lei/ kg ): oamenii nu le agreeaza si nu le cumpara. (dar nu stiu ei ce pierd)

 

INGREDIENTE

  • 8 fudulii de porc
  • sare
  • putin otet
  • condiment pentru gratar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fudulii de porc la tigaie:

Fuduliile se cresteaza si se jupoaie de camasa invelitoare (scrot), apoi se feliaza pe lung si se pun intr-un vas cu otet si sare, pentru 30 minute. 

Se scurg bine intr-o strecuratoare si se spala in 2-3 ape reci, pentru a indeparta mirosul de otet. Presaram sare si condiment pentru gratar, apoi le frigem pe tigaia incinsa. La inceput vor lasa multa apa, care va fi scursa de cate ori este nevoie. Le intoarcem pe toate partile, iar cand sunt rumenite le scoatem pe o farfurie si le servim cu muraturi sau catei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fudulii de porc la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (46)

Sim0na 1

18.10.2012, 12:46

Uite cum se compenseaza treaba..

Lavinia 1

09.12.2012, 17:44

Ce mult imi plac

DIANA B 1

17.08.2017, 12:05

De unde fudulii , ca eu n-am vazut niciodata in comert . N-am mai mancat asa ceva de pe cand venea veterinarul din teritoriu si ne aducea si noua .
Pur si simplu mi-ai facut pofta!
Delicioase!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura  de post cu gem de prune si miez de nuca

de Caty 1

la 09:57

Supa de rosii cu galusti din gris

de Caty 1

pe 11.08 la 13:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

2298 puncte

Panacris

1712 puncte

Constelatialeu

1155 puncte

 Merisor

1000 puncte

abstract01

974 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Amestecate, ca la tara, branzeturi si altele