Fudulii de porc la tigaie

de Ina in Mancaruri cu carne, 16 Oct 2012 | 42149 vizualizari

 

Stiu ca iar strambati din nas, dar noua ne plac fooarte mult ! :))) Cred ca asta e si norocul nostru de le gasim si ieftine ( 7,8 lei/ kg ) : oamenii nu le agreeaza si nu le cumpara. ( dar nu stiu ei ce pierd... )

 

INGREDIENTE

  • 8 fudulii de porc
  • sare
  • condiment pentru gratar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fudulii de porc la tigaie:

Fuduliile se cresteaza si se jupoaie de camasa invelitoare ( scrot ), apoi se feliaza pe lung si se pun intr-un vas cu otet si sare , pentru cca 30 minute.


Se scurg bine intr-o strecuratoare si se spala in 2-3 ape reci, pentru a indeparta mirosul de otet. Presaram sare si condiment pentru gratar , apoi le frigem pe tigaia incinsa. ( La inceput se va lasa din ei multa apa, care va fi scursa de cate ori este nevoie ). Le intoarcem pe toate partile , iar cand sunt rumenite le scoatem pe o farfurie si le servim cu muraturi sau catei de usturoi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fudulii de porc la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (45)

Ina 1

18.10.2012, 07:57

Simona, lasa ca am eu 4 postari, fara veterinari in batatura. Merge asa? ))))

Sim0na 1

18.10.2012, 12:46

Uite cum se compenseaza treaba..

Lavinia 1

09.12.2012, 17:44

Ce mult imi plac

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Sos de rosii cu perisoare