Fudulii de porc la tigaie

de Ina in Mancaruri cu carne, 16 Oct 2012 | 39299 vizualizari

 

Stiu ca iar strambati din nas, dar noua ne plac fooarte mult ! :))) Cred ca asta e si norocul nostru de le gasim si ieftine ( 7,8 lei/ kg ) : oamenii nu le agreeaza si nu le cumpara. ( dar nu stiu ei ce pierd... )

 

INGREDIENTE

  • 8 fudulii de porc
  • sare
  • condiment pentru gratar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fudulii de porc la tigaie:

Fuduliile se cresteaza si se jupoaie de camasa invelitoare ( scrot ), apoi se feliaza pe lung  si se pun intr-un vas cu otet si sare , pentru cca 30 minute. 

Se scurg bine intr-o strecuratoare si se spala in 2-3 ape reci, pentru a indeparta mirosul de otet. Presaram sare si condiment pentru gratar , apoi le frigem pe tigaia incinsa. ( La inceput se va lasa din ei multa apa, care va fi scursa de cate ori este nevoie ). Le intoarcem pe toate partile , iar cand sunt rumenite le scoatem pe o farfurie si le servim cu muraturi sau catei de usturoi.

 

RETETA IN IMAGINI

Fudulii de porc la tigaie-0
Fudulii de porc la tigaie-1
Fudulii de porc la tigaie-2
Fudulii de porc la tigaie-3
Fudulii de porc la tigaie-4
Fudulii de porc la tigaie-5
Fudulii de porc la tigaie-6
Fudulii de porc la tigaie-7
Fudulii de porc la tigaie-8
Fudulii de porc la tigaie-9
Fudulii de porc la tigaie-10
Fudulii de porc la tigaie-11
Fudulii de porc la tigaie-12

COMENTARII (45)

Ina

Ina 1

18.10.2012, 07:57

Simona, lasa ca am eu 4 postari, fara veterinari in batatura. Merge asa? ))))

Sim0na

Sim0na 1

18.10.2012, 12:46

Uite cum se compenseaza treaba..

 Lavinia

Lavinia 1

09.12.2012, 17:44

Ce mult imi plac

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!