Ei, asta da, e pe gustul meu, chit că ai zice că vârsta n-ar mai fi pentru felul ăsta de mâncare. )))
Hmm, tu la tipsuri zici de miere în loc de zahăr, dar mierea, la peste 40 de grade, devine un pic periculoasă, îşi pierde din proprietăţi.
Cel mai bine (cu bun gust) iese preparatul dacă se face într-un tuciuleţ de fontă, zic şi eu, dacă tot mă aflu în discuţie.
Eu asa am folost pana acum. Sunt mai rau ca Winnie! Eu cred ca este mai sanatoasa mierea decat zaharul. Exista posibilitatea sa nu fie asa. Multumesc portiadelumina.
Eu la papa asta buna pun pe deasupra pudra de roscove (si asa le dau si fetelor, dar nu dimineata, pentru ca laptele e un aliment greu digerabil ci seara, ca ajuta mai bine la relaxare si somn) iar mierea o folosesc oricum! Faptul ca devine toxica peste 40 de grade e doar un mit demult daramat!