Fursecuri cu lamaie si rahat(de post)

de LUK in Prajituri, 24 Feb 2011 | 9993 vizualizari

COMENTARII (44)

kamy 1

25.02.2011, 13:30

lia maria 1

25.02.2011, 13:41

RuxyRux 1

25.02.2011, 15:25

Luk , Ada un articol care poate sa dea tuturor de gandit...

http://ligiapop.com/2009/05/09/este-margarina-sanatoasa/
Va pup pe amandoua si sper ca nu v-am supi...

Am o matusa care pe vremea de dinainte de '89 avea la masa ca mancare de baza ( din cauza lipsurilor) margarina cu paine a crescut patru copii si din pacate toti patru s-au imbolnavit tineri destul de grav...eu am pus-o numai pe seama alimentatiei gresite...nu stiu poate ca ma insel...inca o data iertare..

LUK 1

25.02.2011, 15:33

Diva,Onesta,Mihaela,Rocsi,Ligia,Vladimir

LUK 1

25.02.2011, 15:34

Ada de obicei nu pun...cel putin de cand am fetita..dar acestea fiind de post am zis ca merge..

LUK 1

25.02.2011, 15:34

Kamy,Lia,Mena

LUK 1

25.02.2011, 15:36

Ruxy draga mea nu m-am suparat deloc!nici eu nu sunt fan al margarinei am mai zis..am tot citit si eu tot felul..cat despre boli..e clar ca multe ne lovesc si din cauza alimentatiei.. ..dar cat d greu e sa traiesti mancand sanatos in ziua deazi..cand sunt toate atat de sumpe ...

LUK 1

25.02.2011, 15:37

Foarte interesant situl..o sa l mai vizitez

RuxyRux 1

25.02.2011, 15:38

Stiu iubita mea Luk...e greu dar macar putem gati precum bunicii nostrii cu ulei e mai putin nociv...asa ma gandesc...te pup cu drag...si am zis ca nu mai spun nimic ca nu vreau sa necajesc pe nimeni...te imbratisez!

LUK 1

25.02.2011, 16:03

eu nu cred ca poti supara pe cineva dand sfaturi bune..

elena1988 1

25.02.2011, 17:38

LUK 1

25.02.2011, 17:42

Elena multumesc de vizita

Cris2711 1

25.02.2011, 17:44

bun tare

mirela0911 1

25.02.2011, 20:26

Luk, sunt excelente, am facut sa duca si sotul la servici si cateva pt. acasa atat doar ca in loc de rahat (nu am avut) am pus gem

LUK 1

25.02.2011, 23:23

ma bucur Mirela ca ti au placut..a fost o reteta gandita pe loc pentru ca vroiam ceva cu lamaie si simplu de facut..si de post..sunt sigura ca si cu dulceata sunt bune..eu am avut prin casa rahat si de aceea am facut cu rahat

LUK 1

25.02.2011, 23:23

Cris..mersi de vizita..

Anamaria7 1

25.02.2011, 23:32

dulce-acrisor... m-ai nimerit!

LUK 1

25.02.2011, 23:52

ma bucur ca ti plac Anamaria

adry88 1

12.06.2011, 13:51

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu unt de arahide