Fursecuri cu nuca si gem de prune - de post

de deyutzky in Mancaruri de post, 26 Noi 2016 | 5255 vizualizari

COMENTARII (21)

Constelatialeu 1

26.11.2016, 17:57

iar?

portiadelumina 1

26.11.2016, 17:58

Sunt tare "inimoase" fursecurile tale, iar faptul că-s de post, cu atât mai bine pentru cei ce şi le-ar dori în această perioadă. Fain!

Ina 1

26.11.2016, 18:04

dragutele, frumusele si cam bunicele

Panacris 1

26.11.2016, 18:08

CameliaR 1

26.11.2016, 18:12

Sunt yamyyy!

deyutzky 1

26.11.2016, 18:16

Cleme, din nou! )

deyutzky 1

26.11.2016, 18:17

Padre ) m-am gandit sa poata manca toti bucatarasii

deyutzky 1

26.11.2016, 18:17

Ina, multumesc!

deyutzky 1

26.11.2016, 18:17

Cristina

deyutzky 1

26.11.2016, 18:17

Camy

Merisor 1

26.11.2016, 18:32

Minunate! Vreau si eu

Constelatialeu 1

26.11.2016, 18:35

Mai ai?

T I M E A 1

26.11.2016, 18:43

Tare mult imi plac

Bunica 1

26.11.2016, 19:06

Unde ziceai că stai?))

simona72 1

26.11.2016, 19:45

Si eu vreeeeau!!

MotanLaOale 1

26.11.2016, 20:02

bune bune

Bya Ralu 1

26.11.2016, 21:14

ce faine sunt

Rocsi 1

26.11.2016, 21:18

Fursecurile cu nuca si gem de prune sunt printre preferatele mele!

mirela0911 1

27.11.2016, 15:54

Ce frumusele sunt!

anca_rm 1

28.11.2016, 09:19

diaconta 1

30.11.2016, 20:50

ce fursecuri minunate ai facut Deyu

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mic dejun "inedit"