Fursecuri cu nuca si gem de prune - de post

de deyutzky in Mancaruri de post, 26 Noi 2016 | 5368 vizualizari

COMENTARII (21)

Constelatialeu 1

26.11.2016, 17:57

iar?

portiadelumina 1

26.11.2016, 17:58

Sunt tare "inimoase" fursecurile tale, iar faptul că-s de post, cu atât mai bine pentru cei ce şi le-ar dori în această perioadă. Fain!

Ina 1

26.11.2016, 18:04

dragutele, frumusele si cam bunicele

Panacris 1

26.11.2016, 18:08

CameliaR 1

26.11.2016, 18:12

Sunt yamyyy!

deyutzky 1

26.11.2016, 18:16

Cleme, din nou! )

deyutzky 1

26.11.2016, 18:17

Padre ) m-am gandit sa poata manca toti bucatarasii

deyutzky 1

26.11.2016, 18:17

Ina, multumesc!

deyutzky 1

26.11.2016, 18:17

Cristina

deyutzky 1

26.11.2016, 18:17

Camy

Merisor 1

26.11.2016, 18:32

Minunate! Vreau si eu

Constelatialeu 1

26.11.2016, 18:35

Mai ai?

T I M E A 1

26.11.2016, 18:43

Tare mult imi plac

Bunica 1

26.11.2016, 19:06

Unde ziceai că stai?))

simona72 1

26.11.2016, 19:45

Si eu vreeeeau!!

MotanLaOale 1

26.11.2016, 20:02

bune bune

Bya Ralu 1

26.11.2016, 21:14

ce faine sunt

Rocsi 1

26.11.2016, 21:18

Fursecurile cu nuca si gem de prune sunt printre preferatele mele!

mirela0911 1

27.11.2016, 15:54

Ce frumusele sunt!

anca_rm 1

28.11.2016, 09:19

diaconta 1

30.11.2016, 20:50

ce fursecuri minunate ai facut Deyu

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume