Garnitura de orez milanez

de nadea68 in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2014 | 42568 vizualizari

COMENTARII (24)

portiadelumina 1

11.02.2014, 18:23

Eu cu orezul sunt un pic certat, dar, când e foarte bine gătit, un pic, un pic mănânc.

babi5 1

11.02.2014, 18:32

Bun imi place

simona72 1

11.02.2014, 18:32

Mie imi place orezul, pe asta si gol il mananc...are o culoare super!!

Corinuta 1

11.02.2014, 18:33

Cred ca-i tare bun!

nadea68 1

11.02.2014, 18:36

multumesc

Constelatialeu 1

11.02.2014, 18:58

Arata bine !

Geanina87 1

11.02.2014, 19:55

Pushaa 1

11.02.2014, 20:41

nadea68 1

11.02.2014, 20:42

multumesc pentru aprecieri

GeorgiaA 1

11.02.2014, 20:45

Bunut, si eu il fac, e tare buuun!

Rocsi 1

11.02.2014, 20:59

Ce cremos este

diaconta 1

11.02.2014, 21:22

ce culoare superba are

Bunica 1

11.02.2014, 21:34

Usturoi le orez n-am pus.Cred ca e bun!

MotanLaOale 1

11.02.2014, 22:07

Ela68 1

11.02.2014, 22:09

incerc si eu cu parmezan, cred ca e delicios

feliciacristea46 1

11.02.2014, 22:49

fara usturoi si fara dafin, nu merge ! parmezan cat mai mult !

Ina 1

12.02.2014, 16:00

nadea68 1

12.02.2014, 17:25

multumesc

nadea68 1

12.02.2014, 17:29

reteta originala e cu usturoi care se pune odata cu ceapa si apoi se scoate... se simte putin la gust

laura_n 1

13.02.2014, 21:36

arata tare bine

deyutzky 1

14.02.2014, 17:11

cred ca e tare gustos

nadea68 1

15.02.2014, 16:45

Cusnir_Mihaela 1

09.07.2014, 16:30

Nu am mai folosit niciodata sofranul si vreau neaparat sa incerc reteta aceasta, dar am o nelamurire: pliculteul de sofran se pune tot in apa si se dizolva nu? si aceasta compozitie se adauga toata peste orez? Intreb pentru ca in alte retete am observat ca se pune mai putin si am inteles ca devine putin amar daca este in cantitate mare. Multumesc mult!

Ginu 1

18.02.2024, 12:25

Cred ca e f bun dar ce orez ati folosit? Am încercat "n" feluri de orez si, ori e nefiert,ori e un terci. Unde e neconcordanta?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Risotto cu ciuperci si parmezan