Gat de berbec cu varza acra

de ANCA in Oaie, 26 Noi 2009 | 12370 vizualizari

COMENTARII (10)

Miha 1

26.11.2009, 21:13

Mie nu-mi place carnea de oaie/berbec/miel...dar va invidiez pentru mancarurile variate pe care le gatiti.

Oana 1

26.11.2009, 21:39

O minunatie! Cred ca fac si eu o varzica, prea mi-ai facut pofta!!! si am cautat in Carrefour pastrama si nu am gasit

rivka 1

26.11.2009, 22:16

super, f mult imi place cum mancati...

ANCA 1

26.11.2009, 22:35

multumim,ce postez eu aici va imaginati ca e mica parte ) , unu, ca nu e mereu timp de pozat, si doi, ca prefer sa pun retete pe care le consider mai...speciale dar facem si mancaricile traditionale obisnuite, ca toata lumea!e super mega mancarica asta!! noua ne place oaia tare mult..sa vedeti de Paste!

Bucataras 1

26.11.2009, 22:46

Pfaaa, numai in program de dieta sa nu fii )

rivka 1

26.11.2009, 23:08

bucataras da tu ce faci pe aici ?) te chinui singur? ia nu te chinui in halul asta ca tu esti acum la dieta...nu te uita mai bine zilele astea la asa mancaruri ca numa ti se face si mai pofta fiindca nu ai voie

ramo_cata 1

26.11.2009, 23:13

vreayu si eu varzica...cu oaie/berbecut nu ma omor dar crde ca-i tare buna...la cum arata

ANCA 1

27.11.2009, 09:28

Bunica 1

28.11.2009, 12:40

De cate ori ajung la gatul de berbec imi ploua in gura

ANCA 1

29.11.2009, 13:27

Buni, mai am o bucata de gat d-asta, si mai pregatesc ceva bestial cu el, nu zic..

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cotlete de berbecut