Gauffre cu cascaval

de Miha in Aperitive / Garnituri, 23 Feb 2010 | 4587 vizualizari

COMENTARII (20)

ionix 1

24.02.2010, 09:24

cred ca-s tare bune cu o bere

Dnelutza 1

24.02.2010, 09:41

ti-am mai spus ca ma enerveaza aparatul asta smecher pe care-l ai tu
Dar macar virtual maninc si eu...

Miha 1

24.02.2010, 09:56

Pai daca e virtual...dau si o bere virtuala. )

Dnelutza 1

24.02.2010, 10:09

rivka 1

24.02.2010, 10:34

mmmm de astea su eu vreau

Miha 1

24.02.2010, 10:39

Oana 1

24.02.2010, 11:10

Mmm, ce buune! am si eu o reteta cu parmezan si de cand zic sa fac...Arata asa de bine, Miha

Rocsi 1

24.02.2010, 11:44

yami ce bune...

rose 1

24.02.2010, 11:56

Miha 1

24.02.2010, 12:20

Multumesc Oana. Cu parmezan zici? Mai am si eu niste parmezan in frigider, dar sclifositii astia ai mei nu mananca.

Miha 1

24.02.2010, 12:20

Rocsi, fac pachet?

Miha 1

24.02.2010, 12:21

Rose, ce avatar dulce ai.

cccris 1

24.02.2010, 12:22

unde gasesc aparat pt astea? m-am uitat in cora, dar...nimic. si cit costa?

dicarmencitta1957 1

24.02.2010, 12:37

O bunatate,ce bine arata....mmm ce pofta mi-ai facut.Ai toate furculitele de la mine

epurasha2bb 1

24.02.2010, 13:18

numai bune azi de Dragobete! pacat ca nu am aparat dar vad eu ce improvizez! arata super apetisant!

madi_marin 1

24.02.2010, 13:34

cccris....eu am aparatul de la Quelle....l-am comandat pe net si sunt multumita de el. nici nu a costat mult, cred ca vreo 70 lei acum vreun an....parca....sau un an si ceva....

Bunica 1

24.02.2010, 15:07

"Fara numar, fara numar"de la Mihaaaa pentru toti bucatarasii pofticiosi... Au dreptate sa ceara ca sunt frumoase si gustoase

adnas54 1

27.02.2010, 22:37

si eu vreau daca au mai ramas...

gaby_duceag 1

27.02.2010, 22:51

mi-e cam foame

elena1988 1

04.03.2011, 10:08

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Oua ochiuri in cuib de cartofi copti